Daca fiecare distributie Linux ar fi o femeie:
April 17th, 2008 (21:50)
RedHat:
Redhat ar fi o prostituata superba si costisitoare. Ti-ar face orice ti-ai dorii si ar faceo foarte bine. Ai ramane satisfacut, dar nu vei avea nici o idee despre cum a reusit. Daca ai avea nevoie de ajutor in cazul ei , sunt multe numere de telefon, cu plata, unde poti suna sa vorbesti despre ea.
Fedora Core:
Fedora Core ar fi la fel de buna ca Redhat, dar nu ar trebui sa dai nici un ban.
CentOS:
CentOS ar arata exact ca Fedora Core.
Suse:
Suse ar fi o prostituata moderat atractiva. Nu e la fel de buna ca Redhat, dar sunt in continuare multe numere de telefon, cu plata unde poti suna.
OpenSuse:
OpenSuse ar fi la fel de buna ca si Suse, dar nu v-ar costa nici un leu
Debian Sarge:
Debian Sarge ar fi o femeie in varsta de 50 de ani. Ea gateste, face curat, calca rufe mai bine decat orice alta femeie Linux , nu are deloc toane si are o durata de viata de 157 de ani. Vor fi o groaza de oameni doritori sa o ajute si sa o mentina in viata.
Debian Etch:
Debian Etch ar fi exact ca Debian Sarge, doar ca ar avea 40 de ani
Ubuntu:
Ubuntu ar fi o fecioara dragalasa, imbracata intr-o rochita cu volane. Ti-ar face tot ce ti-ai dorii tu pentru tine, dar daca faci ceva singur, ar exploda imediat in sute de pisoi pufosi. Ii plac foarte mult animalele si si-ar schimba numele ocazional in ceva de genul “Giggly Gopher” si ar insista sa o strigi asa.
Xubuntu:
Xubuntu arata si se comporta le fel ca Ubuntu, doar ca nu e la fel de buna la gatit. Totusi, ea este putin mai slaba si tinde sa o cam ia vantul.
Gentoo:
Gentoo este o papusa fara viata. Ea asteapta sa o imbraci si sa-i asamblezi creierul. Dureaza o vesnicie sa o aprinzi (exciti) dar dupa ce ai reusit, iti face orice ti-ai dori, de doua ori mai repede decat orice alta femeie .
Sabayon linux:
Sabayon linux este Gentoo linux dupa ce cativa oameni au terminat de curatat cu ea. Ar arata fantastic, punandu-le in umbra pe celelalte. Ar lucra aproape la fel de mult ca Gentoo. Din pacate, nimeni nu o foloseste pentru ca nu ii pot pronunta numele. (Sabaion? Sebayon? Sarberion?)
Archlinux:
Archlinux este o domnisoara foarte atractiva. Invata repede lucruri noi, le face bine, si o bucura acest lucru. In orice caz, daca ai nevoie de ajutor in cazul ei, esti total lipsit de noroc.
Knoppix:
Knoppix ar fi in stare sa lucreze in orice bucatarie, oriunde. Nu ar fi prea buna pentru altceva, dar lumea se jura ca este exceptionala pentru testarea bucatariilor noastre inainte sa aduci alta fata in ea.
Linspire:
Linspire nu este o alta fata de companie. Obisnuia sa fie cunoscuta sub numele de Lindows. Acest lucru era in trecut. Acum, Linspire este o prostituata ieftina care nu prea stie sa faca altceva.
DSL (Damn Small Linux):
DSL ar fi cea mai frumoasa pitica pe care ai vazut-o vreodata. Ar face aproape tot ce ii ceri , dar nu prea poate sa invete lucruri noi. Sunt aproximativ 16 oameni pe planeta care te pot ajuta in privinta ei, dar majoritatea sunt de obicei in pauza de cafea.
DSL-N (Damn Small Linux – Not):
DSL-N ar arata exact ca DSL , doar ca nu ar fi la de buna la gatit si ar fi de 2 ori mai grasa. Sunt doar 3 oameni in Univers care te pot ajuta in privinta ei, dar toti sunt in pauza permanenta de cafea.
LFS (Linux From Scratch):
LFS ar fi o camera alba, obisnuita, cu diferite parti ale corpului impartite pe podea. Vor fi pagini cu instructiuni lipite pe perete si cu o insemnare alaturi “Distractie Placuta”. Sunt foarte putin oameni dornici sa te ajute sa o asamblezi. Cand vorbesc, suna de parca ar vorbii in engleza, dar nimeni nu intelege ce spun.
FreeBSD:
FreeBSD arata ca linux, suna (vorbeste) ca linux, se simte ca linux si chiar miroase ca linux, dar insista ca ea nu este linux. Asta pare a fi o prima diferenta intre ea si linux. Sunt foarte putini oameni care vor sa te ajute in privinta ei, cu conditia sa fi de acord cu ei ca FreeBSD nu este Linux.
NetBSD:
NetBSD arata ca FreeBSD, suna (vorbeste) ca FreeBSD si chiar miroase ca FreeBSD, dar insista, in continuare, ca nu e FreeBSD. Aceasta pare a fi prima diferenta intre ea si FreeBSD. Sunt foarte putine persoane care ar dorii sa te ajute, cu conditia sa fi de acord cu ei ca NetBSD nu e FreeBSD.
OpenBSD:
OpenBSD arata ca NetBSD, suna ca NetBSD, se simte ca NetBSD si chiar miroase ca NetBSD, dar insista, in continuare, ca nu e NetBSD. Aceasta pare a fi prima diferenta intre ea si NetBSD. Sunt foarte putine persoane care ar dorii sa te ajute, cu conditia sa fi de accord cu ei ca OpenBSD nu e NetBSD.
OSX:
OSX arata ca FreeBSD dupa ce si-a facut un tratament facial. Are un complex de diva. Ruleaza mult mai mult software pe care alte fete nu il ating. Sunt putini oameni care vor sa te ajute sa o folosesti, dar daca spui in prezenta lor, cuvintele “Linux” sau “FreeBSD” , vor exploda in mii de ipod nano-uri.
April 18th, 2008 at 9:43 am
hehe 🙂 nice one