EeePC – versiunea Windows

Date April 1st, 2008 (08:57)

Bun , sa vorbim si despre EeePC un pic  . Deci va iesi versiunea de Windows pe acest mini laptop . Aceleasi specificatii HDD , CPU si RAM .  Deja imi dau seama ca nu voi avea spatiu (si Asus a recunoscut acest lucru – jumatate din disk este ocupata) imi va ramane aproximativ 2G de manevra .

Ecranul  e mult prea mic pentru a face ceva cu el – nu pot lucra – nu pot juca altceva decat flash sau jocuri mic(nu vezi nici un detaliu in 7”)  . Punem frumos o fereastra de ym si un winamp si gata .

Nu am cumparat versiunea de Linux si nu voi cumpara nici versiunea de Windows . Daca avea ecran de 10” poate , dar asa ca sa il am de fitze cum il au altii nu . Sa fim seriosi – mai pui un pic si iei un laptop normal

De succes nu ma indoiesc , orice gadget nou are succes cu destula reclama si promovare


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “EeePC – versiunea Windows”

  1. Gabytza spune:

   incearca unu si o sa ai alta parere.eu tocmai acum scriu de pe unu, vreau sa ti zic ca este cel mai tare gadget la ora actuala si am avut nu gluma. foloseste unu si o sa fie ceva degenul”la prima degustare..” are un sistem mega stabil, folosesc la el vodafone internet unlimited, legat de display, te obisnuiesti ca la un telefon mobil.eu folosesc un e90 nokia,toti imi zic nu ai ala ce ti mai trebuie eeepc? doar am venit de la viena unde aceasta bijuterie si a facut toti $$$ de 12 mil:D wi fi peste tot, 900g statea in geanta ca un mobil, oriunde vroiam skype convorbiri +webcam, il poti tine in geanta legi o casca , mail etc… am avut telefoane peste telefoane cu windows mobile etc.. wi fi si nu se compara. nu prea are limite. pe drum m am uittat la prison break pe displayul d 7 nch care este cat un dvd d masina. deci este mega complet si nu are treaba cu nici un alt umpc de 12″ sau stiu eu, este o bijuterie fff utila.

  2. mim spune:

   Iti multumesc Gabytza , cuvintele tale ma imping sa mai dau o sansa micului EeePC . Intradevar este un device foarte util pentru cine are nevoie – pentru cine este in miscare . Facilitatea Wireless este un MARE plus pentru el .
   De stabil este stabil , doar are Linux pe el 🙂

  Lasati un comentariu