Nimic nu merge bine in lumea Flamingo

Date January 21st, 2009 (15:30)

“Am putea inchide, cu aproximatie, 15 magazine, pana la sfarsitul lunii ianuarie. Este vorba de unitati cu suprafete mici de vanzare, intre 100 si 200 de metri patrati. Vor fi inchise in special magazine Flamingo Computers, dar si din reteaua Flanco”, a declarat directorul executiv, Jiri Rizek,  agentiei Mediafax.

Asa suna anuntul directorului executiv al grupului Flamingo in cursul zilei de marti, o veste relativ trista ce mai arunca pamant spre un retailer gigant de produse electronice, electrocasnice si IT&C care este deja cu un picior in groapa.

De 2-3 ani lumea Flamingo este in deriva cu momente de succes urmate de deschideri de noi magazine si scaderi dramatice in vanzari ce duc fara indoiala la inchideri si concedieri. Pacat, Flamingo a vrut sa fie un brand de lux, cu magazine impecabile si oameni pregatiti insa realitatea romaneasca este diferita.

Romanul in general nu cauta lux, in aparenta poate insa in sinea lui cauta cel mai ieftin produs. Va petrece zile intregi pieptanand piata pentru pretul cel mai mic, va merge in magazine, va pune mana pe produse iar la sfarsitul zilei va comanda online de la un magazin de apartament.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu