Realitatea romaneasca in universul virtual #3

Date August 23rd, 2008 (18:31)

C0ntinuare din Realitatea romaneasca in universul virtual #2

O vorba despre invidie ..
Unii observa ca altii au mai mult succes, mai multa inspiratie si orbiti de invidie sar la gatul lor. O metoda usoara si ieftina de a aduce trafic de proasta calitate catre tine, multi o folosesc si chiar traiesc din asta. Din invidie nu vei reusi nimic, nu vei cladi nimic, doar o “gura” acra si o inima neagra. Nu uita ca o vorba scrisa si publicata pe internet este disponibila instant tuturor, fii atent la ce scrii si la imaginea ta virtuala.

Cititorii urasc invidiosii la fel cum urasc si pe cei prea plini de ei.

Eu personal prefer sa nu ma injosesc in scandaluri ieftine, schimburi de replici acide si tot felul de intepaturi asa cum se practica in blogosfera romaneasca, prefer sa fiu apreciat (daca este cazul) si criticat (de asemenea daca este cazul) pe drept. Prefer sa public articole mai rar dar mai valoroase, sa am un public civilizat si cel mai important sa ma uit peste blogul meu peste ceva timp si sa fiu mandru.

Acest lucru conteaza pana la urma, sa fii mandru de creatia ta, sa nu iti fie rusine de ce ai debitat cu 6 luni in urma.

Traim intr-o realitate cruda, o realitate in care valorile adevarate nu sunt recunoscute iar incultura ridicata la rang de arta..


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu