Blogging: Putin si unic sau mult si comun

Date November 6th, 2008 (08:27)

Idei unice sau evenimente prezentate la foc automat ?

Opera in a dreamInternetul este plin informatii si putina lume mai apeleaza la surse “nesigure” pentru doza zilnica. Consider ca nu are rost sa publici articole la foc automat pe un blog, noutati, lansari, analize doar pentru a popula o baza de date.

Intradevar, Google iubeste blogurile, iubeste siteurile cu mult content, insa nu trebuie sa uitam ca Google iubeste contentul UNIC. Nu conteaza ca vorbesti despre un eveniment deja acoperit de 100 de alti bloggeri, daca tu vei prezenta acel eveniment din perspectiva ta va iesi unic. Este greu sa scoti idei originale pe banda, de aceea recomand sa scrii mai rar pe blog.

Scrie mai rar dar scrie bine, nu te folosi de insemnari de umplutura pe un blog pentru a avea minim o intrare pe zi, nu are rost. Scrie rar dar scrie Unic si vei vedea diferenta

Bloggingul a schimbat lumea.. in bine si in rau

Prefer in orice moment un blog cu 3 articole Unice pe saptamana fata de unul cu 28 de articole re-rumegate pe saptamana


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 5 Raspunsuri to “Blogging: Putin si unic sau mult si comun”

  1. Kesepian spune:

   Nu mai ştiu cine era, dar scria şi 2 rânduri despre faptul că stă cu o cola în faţă şi nu-i vin idei. God!

   Ştii cum se zice: Mai răruţ că-i mai drăguţ :))

  2. mim spune:

   cu siguranta este mai dragut, decat sa bagi insemnari de umplutura mai bine faci o pauza, te linistesti, si incepi cu idei noi.

   Ca sa ai despre ce scrie trebuie sa mai si traiesti, Cola are si ea limitele ei 😉

  3. ELENA spune:

   FT. ADEVARAT ce ai prezentat in acest articol,uni bloggeri confunda blogul lor cu yahoo messenger ,am citit articole penibile ….care pur si simplu nu vin in ajutor cu nimic pt. cititori….si Kesepian are dreptate…..ca sa nu mai zic cate aberatii….Genul acesta de bloguri consider personal ca ar trebui sa nu poarte denumirea de blog …altceva…DA…..gafele ,glumele proaste si stresul care il au, consider ca isi pierd timpul de pomana …mai bine ar gandi creativ …si ar fi ok.. ….un articol traznet ,un banc bun ,un saft de calitate ,un clip comic ,o melodie buna…..ar aduce zambetul pe buze cititorilor ,starea de bine si sfaturile bune nu strica nimanui ,chiar nici celor care le stie pe toate …….frumos articol…..te felict MARIUS…ESTI UN EXEMPLU PT.MULTI.

  4. Kesepian spune:

   Elena, bravo. Ai zis exact ce aş fi zis şi eu. Felicitări sincere lui Mim. O merită! Nu degeaba îl ţin la loc de cinste în readerul meu. E preferatul meu :”>

  5. Aradeanu' spune:

   Putin si unic,fara doar si poate….

  Lasati un comentariu