Blogging pentru marirea vocabularului

Date November 9th, 2008 (07:56)

Bloggingul este o activitate foarte productiva, fie ca faci bani din blogging, fie ca doar socializezi sau pur si simplu iti folosesti timpul intr-un mod constructiv, toata lumea recunoaste ca acest fenomen a schimbat internetul.

enter at your own riskEi bine dar un blog genereaza si anumite efecte secundare, cel mai important fiind asupra vocabularului tau, fara sa constientizezi simpla activitate de a scrie pe un blog iti dezvolta abilitatile de comunicare intr-un mod uimitor.

Poate are legatura cu faptul ca un “autor” de blog citeste si analizeaza mult mai multe informatii decat un utilizator normal de internet, sau cu procesul mental de a crea un text pentru a fi publicat, idea de baza este ca bloggingul ne ajuta foarte mult (direct si indirect)

Ca un mic experiment de confirmare a acestei idei, luati orice blogger la intamplare (care scrie de cel putin 9 -12 luni), cititi primele insemnari si comparatile cu ultimele insemnari

Blogul nu va muri niciodata deoarece ajuta omul mult prea mult


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 6 Raspunsuri to “Blogging pentru marirea vocabularului”

  1. Kesepian spune:

   Din moment ce scrii, şi scrii cu seriozitate, în mod clar vei deveni puţin mai elevat în exprimări. Da, e frumos să vezi evoluţia unui blogger.

  2. ELENA spune:

   bagajul mare de cuvinte ajuta la formarea unui vocabular pt,a te ane exprima diferentiat, nuantat si la obiect. sunt de acord cu tine ca un autor de blog detine informatii inportante decat un utlizator normal de internet .cu aceste informatii veniind in ajutorul cititorului….chiar mi-a plaacut si titlul “BLOGGING PENTRU MARIREA VOCABULARULUI”……perfect…mereu ai de invatat cate ceva ….exprimare,comportament.. idei…un proverb german spune:”A NU STI CEVA NU ESTE RUSINOS, ESTE RUSINOS A NU INVATA “……si deasemeni sunt de acord cu ce azis KESAPIAN….E FRUMOS SA VEZI EVOLUTIA UNUI BLOGGER…..si mai adaug..mai ales cand acestia ne permite si pregatesc articole ft. bune pt. noi cititori….asa cred eu….

  3. Kesepian spune:

   Frumoase cuvinte, Elena, numai că m-ai botezat 🙁 Mi-ai zis Kesapian în loc de KesEpian 😀

  4. ELENA spune:

   KESEPIAN…..DA …..ai dreptate iti cer mii de scuze ..cred ca m-am grabit putin ….. merci ca ti-a placut comm……si blogul tau arata super…la fel ca a lui MIM…..BINE …KESEPIAN 🙂

  5. Kesepian spune:

   Nu-i nimic, Elena. Mulţumim pentru cuvintele frumoase. Din păcate eu am ceva probleme cu blogul căci componenta de comentarii a luat-o la sănătoasa, şi până o refac, o să stau ca pe ace…

  6. mim spune:

   Foarte frumoase si profunde cuvintele Elena !

   Kesepian, imi pare rau de comentarii, am vazut noua tema atunci cand a fost activata si vroiam sa pun un comentariu sa te felicit. Sper sa o rezolvi cat mai curand.

  Lasati un comentariu