Cadoul Perfect in timp de criza ?

Date November 14th, 2008 (10:24)

Peste tot aud asemenea intrebari, ce va face romanul de craciun in aceste momente de criza…

Ice Skating at Rockafeller CenterEi bine romanul se va descurca, romanul simplu (noi care mergem in fiecare zi la servici) toata viata a fost in criza, o criza financiara mai mare sau mai mica, insa in fiecare an de sarbatori a stiut sa se descurce.

In fiecare an au fost cadouri, in fiecare an familiile s-au reunit iar pentru cateva zile problemele vietei de zi cu zi parca au disparut.

Cred ca cea mai afectata industrie in aceasta criza financiara este industria IT (urmata de cea auto si lista continua la infinit) se pare ca de acest Craciun cadourile vor fi orientate spre altceva decat gadgeturi. Este si normal dar nu trebuie sa fim tristi. Criza a creat o ocazie inedita de a petrece mai mult timp cu familia de sarbatori.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Cadoul Perfect in timp de criza ?”

  1. Soare Catalina spune:

   Un an nou fericit tuturor.

  2. ELENA spune:

   PERFECT ADEVARAT ,romanul se va descurca .CHIAR daca au datorii in bancii,romunul trebuie sa se considere ca are valoare ,deoarece cel care l-a creditat a vut multa incredere in el …..deci are valoare…

  3. mim spune:

   Eu iubesc sarbatorile, nu conteaza ca suntem in criza, ca aia nu este, ne trebuie “ailalta”. Craciunul va veni, cadourile vor fi. Trebuie sa ignoram un pic toate stirile si incercarile de a mediatiza criza.

   Romanul se va descurca.

  Lasati un comentariu