Despre LHC si distrugerea Pamantului

Date September 11th, 2008 (09:03)

Lumea este in general “proasta” cand este vorba despre experimente ciudate si atingerea limitelor.
Cu un nume ca The Large Hadron Collider era clar ce se va intampla. Mii de oameni s-au opus pornirii sistemului, mii de oameni au semnat petitii pentru oprirea acestui “monstru”
Asa suntem noi oamenii, ne temem de tot ce este nou, iar unii au avut grija sa amplifice aceasta teama folosing cuvinte ca : Big Bang, Gaura Neagra , Distrugerea Pamantului. Sa fim seriosi, parca suntem in anul 1400 cand ne temeam de eclipse solare. Ca de obicei biserica a intervenit cu sfaturi de duh si ca Dumnezeu ne va apara. Am stat, am urmarit evenimentele si am ras la cat de proasta este lumea in 2008!

NU se va intampla nimic in afara lucrurilor deja planuita.
NU se va distruge pamantul.
NU va muri nimeni in urmatoarele luni.

Zeci de “clipuri de prezentare” au fost lansate fiecare cu o viziune unica asupra evenimentelor, in continuare un asemenea film:

Deci, hai sa incetam cu prostiile, hai sa nu ne mai uitam la mizeria de OTV (Da, au emisiune legata de LHC) si sa ne traim viata. Sa nu credem toate prostiile ca ne prostim si noi.
Este un experiment controlat care NU este facut de romani (ca daca era sigur Pamantul era distrus) si nu are legatura cu America (deci nu va ajunge pe mana unor tarani)


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu