Iti merge incet PC-ul ?

Date July 3rd, 2009 (10:14)

Ai observat ca de la o vreme performantele PC-ului / laptopului tau au scazut ?

anger management!Am un sfat: NU mai instala toate prostiile gasite pe internet si in nici un caz NU instala aplicatii recomandate in articole care incep ca acest post 🙂

Foarte rar aceste aplicatii ajuta si de cele mai multe ori este un schimb, aplicatia iti curata gunoaiele de pe PC insa le instaleaza pe ale sale.

Deci, fii responsabil, pune o instalare proaspata a sistemului de operare si nu mai instala toate prostiile aplicatiile gasite online sau recomandate de prieteni buni.

Hai sa mai dau un sfat, NU mai instala yahoo messenger si vei vedea ca totul se misca mult mai bine 🙂 incearca sa folosesti chatul din siteul yahoo.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Iti merge incet PC-ul ?”

  1. Andrei spune:

   Si parerea ta de guru al IT-ului despre TuneUp Utilities, cam care e?

  2. mim spune:

   nu am pretentii de guru si foarte putini au dreptul de a se numi asa. Totusi stiu destul de multe despre windows fapt ce m-a facut sa fug fara sa ma uit inapoi.
   Nu am nici o parere despre TuneUp Utilities deoarece nu am mai folosit windows intensiv de 4 ani iar masinile pe care este instalat am avut grija sa il tin curat.

   Adevarata optimizare/curatare se face manual in registri, nu am nevoie de nici un “wizard” ca sa ma ajute la acest capitol.
   pe scurt nu imi dau cu parerea fata de nici o aplicatie, de asta nici nu am mentionat nici una in post.

  3. Andrei spune:

   Pai si atunci cum esti in masura sa emiti pareri despre ceva ce nu foloseşti? Adica, eu -aş concentra pe distribuţia care mi se pare cea mai dragă în locul tău şi aş lăsa la o parte lucrurile astea

  4. underground spune:

   Da, TuneUp Utilities 2009 este singurul care face ceva dupa parerea mea dar din pacate nu merge pe Windows 7 x64 asa ca astept urmatoarea versiune, intre timp folosesc Ashampo Optimizer 6 (sau ceva de genul) se vede ca nu e la fel de bun ca TuneUp dar macar imi curata fisierele nefolositoare si registrii dupa instalari si dezinstalari cat despre Yahoo Messenger, cum poti trimite ceva pe chat din versiunea de web? Totusi sa nu ajungem la paranoia ca e doar un claculator :))

  Lasati un comentariu