Din pacate textul este pe moarte

Date September 3rd, 2009 (22:28)

Vorbesc(scriu) acum doar din experienta personala.

In ultima vreme am observat ca timpul alocat articolelor text a scazut dramatic in favoarea review-urilor si emisiunilor difuzate online. Sa luam de exemplu Telefonul X

Eu sunt interesat de Telefonul X si doresc sa aflu mai multe despre el. Situatia face ca eu sa nu am timp sa citesc review-uri de 8 pagini pe siteuri specializate (care si foarte utile) si imi fac drum rapid spre siteuri care se ocupa cu review-uri video.

In ultima vreme mai toate siteurile independente care se ocupa cu testarea gadgeturilor isi prezinta opinia in acest fel. NU mai am (nu mai avem) timp sa citesc pagini intregi ca acum cativa ani, regret acest lucru deoarece ratez foarte multe chestii interesante.

Revenind la Telefonul X. Ajung pe siteul Y, ma uit rapid la 3-4 poze si la specificatiile tehnice si sar grabit peste parerile scrise ale specialistilor cazand cu ochii pe materialul videi. In 5-10 minute aflu cam tot ce ma intereseaza insa cel mai important aflu dimensiunile reale (si cum sta in mana acel telefon)

Formatul text online este pe moarte, totul migreaza natural spre video, chestia asta nu a inceput de ieri de azi insa atentia noastra a migrat spre continutul dinamic si rapid.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Din pacate textul este pe moarte”

  1. Alexandru M. spune:

   Da asa este, sa cam demodat cititul. Eu unul ma ocup de tutoriale si am obervat asta.
   Desi faceam tutoriale scrise destul de bine explicate, tot primeam intrebari “Dar cum fac aia” “Nu mi-a iesit aia” etc. etc. Asa ca am trecut de la scris la video si vorbit, s-au observat schimbarile, erau mai bune cele video. Asta e, suntem mai lenesi si puturosi pe zi ce trece.

  Lasati un comentariu