Zvonuri peste zvonuri in lumea mobila

Date October 7th, 2008 (07:24)

Circula zvonuri online despre telefoane cu camere de 12megapixeli, foarte multe nerealiste insa este unul care parca a iesit din multimea SF

Nume de cod Kokura, un telefon creat de Sony Ericsson care va avea o camera video de 12 MP Symbian interfata S60 si Touchscreen. De asemenea un alt zvon despre un telefon cu nume de cod Yurika ce se pare ca va face parte din categoria CyberShot tot de la SE.

Sincer nici nu conteaza aceste zvonuri, cu siguranta va iesi telefonul cu 8 MP (este deja dupa colt) si cel de 12MP, cu siguranta toate for avea implementate serviciile de poze/filme: Flickr, Yahoo, Youtube, Facebook, Twitter si multe altele.

Viitorul telefoanelor mobile este foarte luminos, nu este limita superioara pana unde pot creste. Nu ma stresez prea mult si nici nu ma bucur prea mult cand aud aceste zvonuri, am certitudinea ca ele vor fi lansate/descoperite si cu totii vom trai si le vom vedea/testa.

Ce conteaza este sa ne bucuram de telefoanele care le avem in prezent, sa cumparam un telefon daca avem nevoie, daca suntem tot timpul cu un ochi in viitor si asteptam lansarea unui nou super-smartphone nu vom ajunge niciodata sa detinem un gadget.
Eu am patit asa in ultima perioada, a fost timpul sa imi schimb telefonul si am trecut printr-o luna de asteptari documentari si zeci de prezentari de telefoane. Intr-un final am realizat ca daca nu fac pasul acum nu il voi mai face niciodata, nu putem sa asteptam mereu sa iasa acel telefon perfect, nu exista asa ceva deoarece fiecare om are gusturi si preferinte.

Nu vreau sa spun acum ce la telefon m-am oprit, poate imi voi scrie parerile intr-un articol separat.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Zvonuri peste zvonuri in lumea mobila”

  1. cip spune:

   Spune tot, pana la urma ai luat din vitan un nokia 6210, vechi da’ bun.

   Cip

  Lasati un comentariu