Frigul NU dauneaza productivitatii

Date September 16th, 2008 (10:17)

Sunt de parere ca frigul si temperaturile scazute in general nu dauneaza productivitatii. Mai ales intr-un domeniu unde munca se face cu creierul, o temperatura mai scazuta este benefica.

Ati observat cu vara ne fuge mintea pe campii, cand e cald sa stai la calculator este ultimul lucru care vrei sa il faci. Daca mai ai in fata si 20 de pagini de cod sau 3 clienti furiosi este si mai bine. Iti vine sa lasi tot si sa pleci.

Ei bine cum se apropie iarna lucrurile se schimba, vorbesc din experienta proprie, deja mintea este mai agila, ideile se nasc si zburda mai usor. De exemplu ieri a plouat aproape toata ziua iar nivelul de productivitate a fost foarte ridicat. Nu imi vine sa cred cate am putut face, lucruri de care nu m-am atins toata vara.

Iubesc temperatura scazuta si vremea rea, din punct de vedere profesional. Eu personal nu sunt foarte productiv cand este cald, de aceea aerul conditionat este prezent oriunde doresc sa lucrez.

Revenind la iarna, iubesc sa ma “cuibaresc” in scaun la birou, dimineata cu o cana fierbinte de cafea si sa intru in actiune. Nimic nu ma poate distrage..


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Frigul NU dauneaza productivitatii”

  1. Pisu spune:

   Pai cand e cald tot ce vrei este sa stai la umbra unui copac in padure sau parc cu persoana iubita. Cand e frig vrei sa stai la caldurica iar cheful de munca este mereu prezent.

   Activitatea te incalzeste, nu conteaza de care e 🙂

  2. Kesepian spune:

   Nu-mi place căldura, dar nici frigul… însă o atmosferă undeva între cele două e chiar ok. Frigul intră-n oase, cum zice o vorbă din popor :p

  3. mim spune:

   Asa este si eu prefer la fel. Frig/ploaie afara iar in casa caldura, o cana cu ceva cald, muzica in surdina si un scaun comod 🙂

  Lasati un comentariu