Despre aceasta vara..

Date September 10th, 2008 (08:06)

Ce pot sa zic despre aceasta vara?

Ei bine am avut cam 4 concedii, am avut parte de mare, munte, lacuri, cluburi si cam tot ce se poate face intre. De asemenea am realizat un pas important pe plan profesional, lucru de care sunt foarte mandru (nu are rost sa intru in detalii)

Nu am iesit din tara vara aceasta, inca nu am terminat de vazut Romania. Ce tara frumoasa avem, trebuie sa stii unde sa cauti insa.

Ca o idee mai ciudata, limba maghiara este printre cele mai putin senzuale limbi de pe acest pamant. Fara glume si fara rautate, limba maghiara suna urat nu conteaza cine vorbeste. De obicei o limba suna frumos,armonios vorbita de o persoana “nativa”, ei bine maghiara suna RAU (trebuie spus).

Unde auzi aceasta limba ? in nordul tarii cum treci din Moldova in Transilvania, imediat dupa Gheorghieni. Romanii sunt cam minoritari acolo din cate am observat. Nu conteaza, frumusetea locului te lasa fara suflare.

De asemenea zona Lacul Rosu – Bicaz (baraj)  este superba. Cine doreste o experienta de condus unica sa faca acel traseu Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz, o placere.

Ok sa revin la aceasta vara…

Pot sa spun ca sunt relaxat si cu chef de munca, este adevarat, insa sunt un pic trist ca totul a luat sfarsit. Urmeaza cateva luni ploioase si din ce in ce mai frig, raman cu poze si amintiri ce ma vor incalzi 🙂

Mda… nu prea bun acest review, am cam batut campii dar un lucru este de tinut minte. A fost una dintre cele mai bune veri pe care le-am trait.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu