Garantie pe viata la telefoane?

Date March 17th, 2009 (00:08)

Mare rahat mare in lumea online, o companie a reinventat DIN NOU roata.

Se cheama ‘garantie pe viata’ si ar trebui sa ne linisteasca o data pentru totdeauna. Cati dintre noi au folosit un telefon (acelasi) mai mult de 3 ani?

Garantie pe viata este ceva care NU ne va schimba viata prea tare, in ziua de astazi cand telefoanel sunt ieftine, tehnologia se schimba de la o zi la alta nu cred ca ne mai intereseaza daca peste 6 ani vom primi service gratuit.
Nu ma intelegeti gresit, este o idee buna insa nu este o minune cu cred toti, este doar o miscare pompoasa de marketing.

Nu cred ca ma vor mobiliza la comanda vreodata aceste tehnici.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Garantie pe viata la telefoane?”

  1. Kesepian spune:

   Mie-mi suna a garanţie pe viaţă doar pentru unele telefoane, nu chiar toate… chiar să se ofere garanţie pentru toate modelele recent apărute? E cam ciudat… că din câte ştiu eu, chestiile de genul ăsta au tot timpul un dedesubt… ca şi cele 2000 de minute de la Cosmo când au apărut.. au ţinut doar un an.. şi câte şi mai câte…

   Sau au nişte condiţii super stricte la o garanţie… ceva e… dar nu-mi dau seama.

  2. andrei spune:

   ce garantie frate….am si eu un n81 si mi s-a bulit navi wheel-ul…..si telefonul a costat ceva, ma asteptam macar o tastatura noua sa primesc, si merg la un service nokia din brasov ca sa-mi spuna nenea ala ca face 35ron parca, si am plecat dezamagit…ca cica nu face obiectul garantiei…ma rog, romania…

  Lasati un comentariu