Google e un uman

Date April 3rd, 2008 (21:31)

Se pare ca Google nu e compania suprema , nu este cel mai dorit angajator , si viata nu e atat de roz

Google concediaza 300 de angajati de la recent cumparata Doubleclick . Bine nu sunt angajati pur google , dar totusi este o concediere in masa ce reprezinta 1/4 din totalul de angajati Doubleclick .

Este de inteles , au venit , au optimizat si acum arunca surplusul . Eu cred ca asa va face cu orice companie va prelua , masinaria Google , foarte bine unsa , nu poate suporta un surplus

In total Google areΒ  16,805Β Β  de angajati in toata lumea


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Google e un uman”

  1. ByREV spune:

   La cum merge economia in America e si de mirare cum de au “aruncat” numai atatia πŸ˜‰ … daca merge la fel, adica in jos, probabil ca google se muta in EUROPA πŸ˜‰ o fi euro mai stabil decat $ !

  2. BFro spune:

   hehe , buna idee . Oricum concedieri vor mai veni si nu numai de la google

  3. mim spune:

   Concedierile nu cred ca au fost datorate economiei americii . Pur si simplu Google nu avea ce face cu surplusul de angajati de la Doubleclick , achizitionarea acestei companii a fost pentru a mari influenta Google pe piata de reclame online .

  4. ByREV spune:

   “pentru a mari influenta Google” a fost pentru a creste MONOPOLUL in domeniu πŸ˜‰ … un fel de fascism in internet, google taie si spanzura πŸ˜€ … cumpara, elimina, anihileaza, etc!

  Lasati un comentariu