Internet Explorer 8 in sfarsit devine lider de piata

Date February 6th, 2010 (10:21)

La 10 luni de la lansare IE8 a ajuns in sfarsit pe locul 1 ca valoare de piata care in Ianuarie 2010 a avut 22.3% detronand vechiul si mult prea batranul IE6 care a avut 20.1% din piata.

Dupa parerea mea este ca si cum ai alege intre 2 mere stricate, unul mai rau ca celalalt insa fara nici o indoiala tranzitia utilizatorilor spre IE8 va diminua cu mult atacurile hackerilor (cu totii stim cat de gaurit era IE6)

Firefox ajunge la 17.1% iar Chrome creste pana la o popularitate de 3.9% (dezvoltarea grabita a extensiilor pentru acest browser ar spori cu mult cota de piata)
Si totusi de ce migreaza populatia spre IE8 ?
Ei bine vorbele Microsoft  au ajuns in sfarsit la urechile noastre, recomandarile lor de a renunta la acea versiune sunt luate in seama acum dupa atacurile masive din China, atacuri care au fost cauzate de slabiciunile IE6.
IE8 inca nu a avut nici un incident de acest gen si consider ca este primul browser marca Microsoft in care pot sa spun ca am incredere.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Internet Explorer 8 in sfarsit devine lider de piata”

  1. Filme online spune:

   O fi bun IE8, dar parca tot mai bine isi face treaba Firefox-ul, nu?

  2. Lucian spune:

   Nu cred ca un webmaster mai trebuie sau ar trebui sa stie de Internet Explorer. Personal, nu l-am mai folosit de ani buni de zile. Il mai am instalat doar pentru a verifica atunci cand fac modificari la site. Desi e slab in comparatie cu altele, e folosit in continuare. Asta pentru ca vine preinstalat cu Windows-ul. 🙁

  3. bankroll spune:

   Sincer IE e cu mult depasit de toate browserele. Degeaba tot fac ei update ca lumea s-a obisnuit deja cu altele, parerea mea. IE un alt browser mort, doar windows il mai tine in viata 🙂 Nu am vazut IE de 5-6 ani nicaieri, serios.

  Lasati un comentariu