Windows XP – pe moarte ?

Date April 9th, 2008 (15:45)

Recent eram la o vorba cu niste prieteni , din una in alta am intrat in tema Windows XP vs Vista . Deja parca vorbeam despre problemele facerii , fiecare cu parerea lui . Majoritatea sustineau sus si tare ca XP e gata de iesire de pe piata , ca e expirat , ca are asta si ailalta

XP nu mai are multa viata “oficiala”  deja se pregateste iesirea si incetarea suportului Microsoft (update / patch ) dar va ramane multa vreme printre noi . Nu putem compara ce se intampla acum cu vremurile cand a aparut XP si a maturat tot ce era pe piata. Vista are foarte multe probleme , si cu toate ca au avut ani intregi de dezvoltare tot ai sentimentul ca nu este terminat .

Sa nu uitam ca XP este cel mai stabil OS lansat de Microsoft – la ora actuala , Vista nu crapa dar poate sa te ruineze cu problemele sale . Pe viitor Vista isi va lua locul in fruntea Microsoft , ma refer din punctul de vedere al utilizatorului , un OS nu poate fi bun doar la muzica filme , lumea are de lucrat pe aceste sisteme lucru imposibil deocamdata pentru mine. (de aceea nu folosesc XP sau Vista)

Sa nu ridicam prea mult Vista pe un loc nemeritat , iar XP inca este folosit de majoritatea consumatorilor Microsoft

Nota : Tot ce am scris mai sus reprezinta pareri personale


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu