Internet plin de tampenii

Date September 1st, 2008 (19:12)

Daca nu esti atent de pe internet iesi mai prost decat ai intrat ..

Internetul este plin de rahat, informatii distorsionate, pr0n, tot felul de rechini in cautare de profit, mai multe informatii false si capcane virtuale.

Trebuie sa ai un anumit nivel de cunostiinte pentru a avea access la adevaratele valori ale internetului. Trebuie sa stii sa faci diferenta dintre un site ce regurgiteaza o informatie/stire si sursa. Trebuie sa iti alegi bine locurile de unde vrei sa te informezi.

De asemenea trebuie sa fii atent sa nu pierzi vremea, sa nu te “ratacesti” pe internet. Este usor sa fii distras de la telul final. Daca esti in cautare de informatii mergi pana la capat, nu accepta compromisuri sau variante alternative.

Poti cauta ore/zile o informatie sau cateva minute, totul depinde de modul cum cauti si unde.

Universul virtual nu mai este acea “mana cereasca”, este din ce in ce mai greu sa gasesti surse relevante si in special exact ce cauti. Din experienta personala.. ajungi sa cauti 30 de minute (mult) pentru o anumita comanda in perl (in cazul meu)


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Internet plin de tampenii”

  1. Reflecţia săptămînii (1) « La Rotundu spune:

   […] http://ironmim.com […]

  2. Reflecţia săptămînii - septembrie (1) « La Rotundu spune:

   […] http://ironmim.com […]

  3. radu spune:

   mai frate pe bune daca nu te prostesti !

  4. mim spune:

   Sustin cu tarie controlul siteurilor la copii, un adevarat pornBlocker. Cand vezi pusti de 8-9 ani cum folosesc internetul iti vine sa iei calea muntilor

  Lasati un comentariu