Cautare pe pagina 3

Date October 1st, 2008 (08:13)

Imi aduc aminte de vremurile in care o cautare pe Google insemna maxim 3 minute, o cautare insemna gasirea unui raspuns rapid si corect.

Acum se pare ca este din ce in ce mai greu, ma vad ajungand pe pagina 3 fara sa gasesc o informatie relevanta, un unele cazuri ajung sa petrec 30 de minute doar cautand.

De ce ?

Pentru ca lumea a invatat tot felul de trickuri de optimizare si baga pe gat motoarelor de cautare zeci si sute de cuvinte cheie. Totul este ok deoarece se vorbeste de acel subiect (care eu il caut) in articol, insa intr-un mod irelevant. Sunt vorbe goale, informatii re-rumegate si prezentate prost.

Este din ce in ce mai greu sa ajungi la sursa, la izvorul de informatie pentru a fi sigur ca folosesti ceea ce trebuie. In cazul meu nu pot folosi o anumita comanda (serie de comenzi) in orb, fara sa stiu 100%  ca rezultatul este cel asteptat.

Deci, nu va sfiiti sa ajungeti la pagina 3 in google, la pagina 5 chiar. De multe ori cei de pe prima pagina nu ofera exact ce cautati.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 1 Raspuns to “Cautare pe pagina 3”

  1. florin spune:

   Plin internetul de prostii, insa gasesti si ce cauti, numai sa ai rabdare.
   Cat despre pagina 3 nu stiu ce sa zic, de obicei gasesti in primele pagini dar se intampla sa petreci 10 minute cautand ..

  Lasati un comentariu