Software ce detecteaza cand pisica iti merge pe tastatura

Date July 31st, 2008 (08:18)

Software ce detecteaza cand pisica iti merge pe tastatura ” PawSense ”

Asta da software util .. nu ca ala .. cum se numeste ? Windows ? 🙂
In fine , aceasta aplicatie detecteaza cand pisica ta umbla pe tastatura , se intampla foarte des , si eu am patit in niste situatii foarte delicate . O data vorbeam cu un client in Live Support si am fugit repede sa iau telefonul din alta camera , cand m-am intors parosul meu albastru se intindea cat e de lung pe tastatura , erau scrise deja cam 3-4 linii si clientul era tot ” ??? !!! ”

A doua intamplare a fost cand eram conectat cu ssh pe un server (root ofc) si ceva similar , am plecat de la laptop si din nou pisica pe tastatura. Ii place caldura .
Noroc ca nu a scris ceva logic in acea consola 🙂

Revenind la aplicatie , ea detecteaza si blocheaza “scrisul/mersul” unei pisici analizeaza combinatiile de taste , timpii de apasare , se pare ca detecteaza de la al doilea “pas” si il blocheaza. De asemenea cand se intampla asa ceva , PawSense va scoate un sunet care se pare ca respinge pisicile
Mai multe aici

Nu , nu fac reclama , doar sunt interesat de asa ceva , cand lucrezi de acasa si ai un motan de 5 kg nu vrei sa se tolaneasca pe al tau laptop.. sa numai vorbim de scris la el .


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Software ce detecteaza cand pisica iti merge pe tastatura”

    1. Cori spune:

      🙂 asa e! este buna aplicatia!

    Lasati un comentariu