Analiza membri Blogosfera – part2

Date March 18th, 2008 (15:13)

Continuarea Analiza membri Blogosfera – part1

Urmatoarele 5 bloguri pe masa de analiza

antimiorita.blogspot.com – mie imi place , este exact un blog pe gustul meu . Un pic de muzica , un pic de critica . Curat scris si prezentat bine . Sper sa nu se lase de blogging

anaayana.wordpress.com – despre acest blog pot sa zic numai de bine . Insemnari adanci , insemnari de viata . Scris intr-o limba impecabila are foarte multi adepti , iar din discutiile cu Ana am descoperit ca este o persoana foarte interesanta . Aduce o raza de soara in lume si Nu merita mentionata alaturi de alte scursuri ale blogisferei .

zoso.ro – proclamat cel mai mare blog din Romania , eu consider ca de la o vreme coboara , parca nu mai are acel ceva de altadata , din insemnarile recente observam ca se axeaza mai mult pe critica asupra altor oameni . Audienta creata din atacarea altor persoane , iar parerea mea e ca asa NU se face . In rest blogul este foarte bine scris , foarte bine inchegat si merita locul care il ocupa acum .

krossfire.ro – din nou un blog pe placul meu , insemnari lungi si bine gandite , cu o tema si directie clara . Merge pe ideea : decat mult si prost mai bine putin si bun , iar asta se vede in fiecare articol din acest blog . cu inca 100 ca acesta ar creste foarte mult calitatea internetului romanesc.

sutu.ro – Poza foarte bune , insemnari bune , per total un blog bun . Un pic serios si un pic haios este reteta succesului . Uneori nu e chiar preferatul meu dar merge . Clar un blog fara fitze si aere , un blog pe bune

Continuare in urmatoarele insemnari pe aceeasi tema


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Analiza membri Blogosfera – part2”

    1. krossfire spune:

      Thanks for the appreciation 🙂

    Lasati un comentariu