South Park Mac vs. PC

Date March 6th, 2008 (20:26)

Versiunea 1

Versiunea 2


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 5 Raspunsuri to “South Park Mac vs. PC”

  1. Barbosu Eugen spune:

   Mda, faza cu jocurile pe PC suna ok, dar nu e asa, pt. ca majoritatea jocurilor folosesc directx (patent Microsoft) in loc de opengl, prin care Bill Gates forteaza tot omu’ care vrea sa joace jocuri noi sa fie dependent de Windows
   cum zicea domnia sa in Pirates Of Sillicon Valley ? intai, ii prostesti ca au nevoie de tine si ca doar tu esti solutia pentru ei, iar apoi efectiv ii faci sa fie dependenti de tinesa-l fut pe escroc
   he did it again!

  2. Barbosu Eugen spune:

   sau poate acuma o plecat nenea Bill de la Microsoft ?
   ma rog, el o adus conceptul asta, oricum

  3. mim spune:

   Ai dreptate Eugen , sa creat o dependenta de Microsoft prin jocuri . Oricum parerea mea e ca Bill Gates de mult nu mai lua decizii vitale in acea companie .. Era doar fatada , iar retragerea sa nu va influenta politica Microsoft .

   Monopol a fost si monopol va ramane in continuare atat timp cat producatorii de jocuri fac numai pentru platforma Microsoft.

   PC oricum e in cadere fata de console la capitolul jocuri , iar Microsoft pompeaza bani in consola sa

  4. NeuroN spune:

   Microsoft nu obliga pe nimeni… Developer-ii de jocuri aleg sa faca jocuri pe dx. Da, Win vine cu aplicatii preinstalate, dar asta nu ma impiedica sa nu le folosesc.

   Iar legat de motivul de tot rasul pe care unii il invoca, cum ca “win e atacat de virusi, nu este sigur, etc”… Pai cum naiba sa se faca virusi pentru un OS care abia are o cota de 10% (in cel mai optimist caz) si pe care il utilizeaza niste oameni experimentati, si sa nu se faca pentru Win, in care 70% din utilizatori sai nu se protejeaza cu aplicatii third party. Linux nu prezinta interes pentru crakeri. Asta e motivul.

  5. mim spune:

   Nu sunt virusi pentru MAC deoarece este bazat pe unix. Linux este de asemenea bazat pe aceasta platforma iar in teorie totul ar trebui sa fie inchis.

   Chiar daca s-ar face virusi pentru Linux/Mac vina infectarii ar fi doar a ta. In linux nimic nu este blocat, totul este accesibil pentru root, din “fabrica” vine destul de sigur, daca tu deschizi portite dupa instalare este vina ta.

   In Windows portitele sunt deja deschise

  Lasati un comentariu