Traficul RO incepe sa isi revina

Date January 3rd, 2009 (10:13)

O veste buna pentru toti proprietarii de siteuri, se pare ca traficul RO incepe sa isi revina, oamenii au revenit in fata calculatoarelor, au devenit din nou interesati de blogosfera – stiri – poze haioase – etc.

O scurta privire pe toate siteurile de statistici va arata ca media de astazi e mult mai mare ca cea de ieri (si toata saptamana). De luni in colo vom vedea lucrurile revenite la normal.

De asemenea trebuie mentionat ca desi traficul romanesc a scazut dramatic veniturile bloggerilor nu au scazut direct proportional, fluctuatia din fericire a fost mica.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Traficul RO incepe sa isi revina”

  1. kesepian spune:

   ”De asemenea trebuie mentionat ca desi traficul romanesc a scazut dramatic veniturile bloggerilor nu au scazut direct proportional, fluctuatia din fericire a fost mica.” Aici n-am priceput… Cum anume nu au scăzut?…

  2. mim spune:

   Nu au scazut deoarece multe firme s-au batut pe primele pozitii in Adsense de sarbatori, pretul per click a crescut. De asemenea, oamenii au fost mai mult interesati de produsele promovate, mai atenti la promotii si oferte.

  3. Computerică spune:

   Daca e frig.. intra oamenii pe net.. ce sa faca..

  4. elena spune:

   “Daca e frig.. intra oamenii pe net.. ce sa faca..”………:))))

  Lasati un comentariu