Un nou tip de reclame – neimportant

Date March 7th, 2009 (12:42)

Bun, google a introdus reclamele “extensibile”  (sursa aici) un nou tip de reclame care ar trebui sa revigoreze venitul companiei pe perioada crizei.

Search-Engine-MarketingDaca nu stiati google Adwords este sursa principala de venit Google Inc. iar in aceasta perioada destul de multe entitati (firme/persoane) s-au restras din acest program. Veniturile au scazut iar masinaria a fost pusa in miscare pentru a dezvolta ceva nou.

Nu este o idee noua, totusi marele risc in cazul reclamelor extensibile este enervarea vizitatorului, acele popupuri nenorocite care ne fac viata amara pe anumite siteuri.

In cazul de fata google a evitat dezastrul, reclamele nu se vor mari automat actiunea se petrece doar dupa ce vizitatorul da efectiv click pe ea. Veniturile insa apar dupa un nou click (plecarea de pe site)

Partea buna a acestui tip de reclame este ca prin ele vor veni si clipuri si diferite informatii, deja ne rupem de standartul reclamelor text/banner. Partea proasta este ca sunt rezervate doar “jucatorilor” mari din lumea AdSense, deci sunt putine sanse ca ele sa apara aleator pe siteuri.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “Un nou tip de reclame – neimportant”

    1. Smarsoft spune:

      Sa vedem ce o sa iasa cu noul tip de reclama..

    Lasati un comentariu