Un weekend de munca

Date October 11th, 2008 (20:02)

Ce pot sa spun despre ziua de astazi.. o zi de munca o zi in care nici nu am avut timp sa ma uit la ceas. Nu ma plang, am facut ceva constructiv.

Totusi parca regret un pic, presimt ca maine va fi o zi urata si voi regreta ca nu am profitat de soarele si caldura de astazi. Tot raul spre bine, munca de astazi ma va rasplati in timp (cu putin noroc).

Recomand sa sacrificati zilele libere / weekend-uri / nopti pe proiecte in care credeti cu adevarat. Nu faceti chestii doar sa fie facute si nu investiti timp in proiecte ce nu au un posibil viitor.

Maine nu am nici un plan, voi sta cat mai departe posibil de PC insa nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Un weekend cat mai placut


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Un weekend de munca”

  1. Alexandru Petraş spune:

   Un weekend placut si tie 🙂

  2. Nicole spune:

   Cam la fel gandesc si eu , o sa ai satisfacti de pe urma munci tale , zilele vin si pleaca , dar realizarea unui proiect este mai importanta . Eu nu sunt adepta sintagmei ” sa ne traim viata la maxim , pt. ca si asa e prea scurta” … prin asta , multi tineri , intelegand : sa bem , sa mancam , sa … munca e doar pt . fraieri …. de fapt isi fura singuri caciula …. parerea mea.

  3. aurelia spune:

   Parerea ta!
   Da o cautare cu google: hate work, job stress, ergophobia, overconsumption, worakholics, why work, work ethics, overworking, life priorities, work to live or live to work… Sunt acum pe punctul de a scrie o lucrare de diploma cu titulul “Challenging work eticks”! Crede-ma ca exista o literatura impresionanta in domeniu! Am fost deosebit de indoctrinati in ceea ce priveste necesitatea de a munci. Te ingrozesti insa cand vezi alte opinii… E ca si cum ai fi locuit toata viata intr-o pestera si ai fi vazut doar umbrele de pe pereti si ai fi crezut ca doar aceea este realitatea – este o parabola a nu-stiu-carui filozif antic… Inca incerc sa ma conving pe mine ca ceea ce afirmi tu, nicole, e fals… Citind… studiind… E uimitor sa vezi ca se poate si altfel… Ca totul e de fapt o mare minciuna. Cauta putin pe net! Nu ai nevoie sa fi consultat cele 60 de carti pe care le-am citit eu deja pe tema asta – e drept, sunt in Franta, am acces la 14 biblioteci intr-un singur oras nu teribil de mare!

  Lasati un comentariu