Imi place sa trezesc la viata proiecte prafuite

Date September 12th, 2008 (10:00)

Este o placere personala, sa invii proiecte moarte, sa repornesc o comunitate si sa incerc din nou. Cu totii incepem chestii si le lasam balta, fie ca nu mai avem timp fie ca nu mai avem chef.. nu este nimic rau in asta, decat sa faci ceva cu sila mai bine nu faci deloc.

Recent am inceput sa lucrez la un proiect mai vechi (in limba engleza) ce era ramas parasit din 2007. Este interesant sa intri si sa vezi ce gandeai in acea vreme, ce ideei aveai. De asemenea raman uimit cata munca a fost depusa in acel moment ca apoi sa fie uitat…. Pacat.

Din acest motiv eu niciodata nu sterg nimic.. fie un proiect cat de copilaresc sau prost facut, il las asa pentru vremuri in care voi avea chef de munca din nou. Iubesc sa aduc la viata proiecte moarte, dupa nopti si zile/saptamani de munca ma simt implinit .. nu conteaza daca va iesi ceva el doar faptul ca in sfarsit traieste si se dezvolta este suficient..

Unii considera o pierdere de timp dar mie imi place. Stiu ca peste ani si ani ma voi uita in urma si voi vedea micile mele creatii … poate inca miscand.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Imi place sa trezesc la viata proiecte prafuite”

  1. Kesepian spune:

   Nu se ştie niciodată când le vei termina sau în ce toane vei fi, aşa că e bine să le ţii acolo pentru orice eventualitate.

  2. mim spune:

   Adevarat.
   Kesepian, am o intrebare mai personala, eu eram unul din cititorii regulati de pe blogul tau, cum de te-ai oprit ?

   Presupun ca din lipsa de timp ? job ?

  3. Kesepian spune:

   Da, Mim, presupui bine: timpul bată-l vina! Încă nu ştiu în care direcţie voi merge… însă când mai pot, voi mai scrie în blog. Şi eu te citesc!

  Lasati un comentariu