3 aplicatii Gratuite Windows de care probabil nu stii

Date March 21st, 2008 (04:38)

In continuare voi vorbi despre 5 aplicatii geniale fara de care viata mea ar fi foarte complicata . Partea cea mai buna e ca sunt Gratuite .

#1 Putty Connection Manager

O aplicatie geniala ce emuleaza un terminal de linux pe Windows . In momentele cand nu sunt pe Linux nu ma pot descurca fara Putty . Este aplicatia care o pretuiesc cel mai mult . Un pic greu de invatat la inceput (configurari , etc) dar cine este decis va reusi fara probleme

DOWNLOAD Putty

#2 Komodo Edit

Probabil nu multa lume a auzit de Komodo de la ActiveState .  Un editor de cod indispensabil pentru dezvoltatorii web . Sigur sunt zeci de aplicatii similare , majoritatea fiind pe bani grei . Komodo Edit este gratuit si are toate optiunile de care eu am nevoie in dezvoltarea de zi cu zi

DOWNLOAD Komodo Edit

#3  VirtuaWin

Obisnuit pe Linux unde puteam sa am oricate desktop-uri virtuale doream , pe Windows am fost privat de aceasta placere . Oamenii ce lucreaza cu mai mult de 10 aplicatii simultan pot sa confirme nevoia de mai mult spatiu pe desktop . Unii folosesc 2 monitoare, dar cateodata nici asa nu este de ajuns .

VirtuaWin  implementeaza facilitatea virtual desktop pe WIndows , practic vei simula mai multe monitoare (cate vrei, eu folosesc 2)  . Schimbi usor intre desktop-uri , muti ferestre din unul in altul si asa mai departe . O placere . Partea cea mai buna este ca se misca foarte repede si nu consuma multe resurse .

DOWNLOAD VirtuaWin

Nu pot sa imi exprima altfel multumirea fata de aceste aplicatii , imi fac viata mai usoara zi de zi , si sunt Gratuite .


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu