.ro sau .com

Date August 7th, 2008 (08:07)

Recent am achizitionat si domeniul ironmim.ro deoarece am vazut ca se poarta sa cumperi domenii cu nume similare pe alte extensii pentru a directiona traficul.

Ei bine ca de obicei in RO a durat o zi si jumatate pana din momentul in care am platit pana s-a activat. Deocamdata ironmim.ro este un 301 Redirect catre acest blog si asa va ramane foarte multa vreme.

De ce nu migrez blogul spre .ro?
Deoarece consider ca extensia .com ma reprezinta, in limba engleza am invatat tot ce stiu si in US am simtit gustul succesului in materie de blogging. In limba romana scriu doar pe acest blog (fiind destul de nou), dar il voi pastra pe extensia .com

Am cumparat .ro din doua motive, sa nu imi cumpere cineva numele dar si dintr-un motiv mai important. Lumea in RO este obisnuita cu aceasta extensie, este ceva natural sa scrii un URL in browser si sa pui .ro la sfarsit. Un domeniu cu extensie diferita de .ro poate pierde mult trafic direct.
Recomand tuturor care vor sa investeasca bani in blogging sa cumpere un domeniu .ro, investitia este mare la inceput dar pe termen lung banii se vor intoarce.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • 1 Raspuns to “.ro sau .com”

    1. oana spune:

      cam tarziu cu .ro musiu 🙂 ai .com de aproape un an

    Lasati un comentariu