Zona din care esti nu influenteaza calitatea ta de blogger

Date December 1st, 2008 (20:19)

Am observat ca este o anumita credinta in faptul ca blogurile scrise de persoane din Bucuresti sunt mai valoroase ca cele scrise din alte orase.

Un lucru foarte fals iar cine crede acest lucru este un ignorant. Eu sunt din Bucuresti si nu am nici o problema sa afirm acest lucru, blogurile sunt valoroase datorita continutului si culturii autorului NU zonei din care face parte. Blogosfera romaneasca este foarte diversa, avem bloggeri din toate colturile tarii (si din afara) de la sat pana la oras.

Scriu acest articol pentru a “omora” acest mini-mit, bucurestenii nu au limba(degetele) aurita, un blog din Bucuresti nu va avea succes automat iar un blog din provincie nu va fi respins.

Tot ce conteaza in acest domeniu este cultura si dorinta unui om de a scrie. Pasiunea pentru blogging se poate naste in cele mai interesante locuri


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Zona din care esti nu influenteaza calitatea ta de blogger”

  1. Alexandru Petras spune:

   mitul asta poate sa existe si pentru ca totul se cam intampla prin Bucuresti si pentru ca inclusiv si eu am majoritatea vizitelor pe blog din Bucuresti. Provincia este slab conectata sau nu este conectata deloc la fenomenul web 2.0.

  2. ic spune:

   e.g. un blog de streetfashion din faurei vs. unul din bucuresti; 2 oameni de acelasi ‘calibru cultural’, pregatire, capabili de generarea aceluiasi continut bun, etc. ;da, cred ca uneori mitul capitalei nu e total ‘busted’

  3. mim spune:

   In cazul blogurilor mondene este adevarat, cele din Bucuresti par a fi avantajate insa nu din cauza calitatii ci a relatiilor.
   Am vazut foarte multe bloguri din afara capitalei extrem de bune.

  Lasati un comentariu