Farsa domeniilor .me

Date July 23rd, 2008 (22:50)

Ca orice bun in lumea aceasta nici domeniile .me nu sunt pentru omenii de rand

Cu totii stim ca de curand a fost lansata extensia .me , un mod evident de a mai suge bani din aceasta nisa . Domeniile .com sunt aproape epuizate  .net le urmeaza  si asa mai departe . Sa nu ne indepartam de la subiect , domeniile .me ar fi trebuit sa fie o a doua sansa pentru cei care nu au pus mana pe nume bune .

Ei bine si eu am fost printre oamenii simpli si prosti care chiar au crezut in acel “countdown timer” afisat pe internet ce numara secundele pana la lansare . SI eu am fost printre acei oameni care au stat cu mana pe mouse optimisti ca poate vor reusi sa achizitioneze acel domeniu de vis .

Ce sa intamplat ?

Ei bine la 3 secunde dupa deschiderea extensiei .me TOATE verbele in limba engleza erau deja cumparate , si de asemenea aproximativ jumatate din totalul cuvintelor din aceasta limba .

Practic dupa 10 minute nu mai puteai cumpara nimic relevant cu extensia .me , eu eram sigur ca asa se va intampla de aceea nu am fost prea dezamagit sau surprins. Nimic in ziua de astazi nu mai merge pe ideea “First come First served”

Frumos tata frumos


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Farsa domeniilor .me”

  1. Kesepian spune:

   Asta chiar e fază naşpa… ce domeniu ai fi vrut să achiziţionezi?

  2. mim spune:

   Doream sa inregistrez mai multe domenii, dar nu a mers nici unul. Faza trista e ca ma bucuram degeaba, tranzactia a mers, domeniile erau libere, dar in cateva ore am primit mail si refund la bani in 2-3 zile.

   Nici nu mai stiu ce era in acea lista …

  3. Extensia .tel inutila ? | iron mim - Blog pentru Oameni si Bloguri spune:

   […] va repeta istoria, farsa domeniilor .me sa nu traiti cu impresia ca aceste evenimente sunt 100% corecte sau ca un om normal poate sa puna […]

  Lasati un comentariu