Bloguri pe care sa nu le incepi

Date October 10th, 2008 (06:53)

“Piata” blogurilor este saturata in anumite domenii, iar alegerea unui domeniu bun poate face diferenta intre  saptamani si luni irosite sau un drum glorios catre succesul online
Trebuie sa mentionez ca nu este un lucru fix, se poate reusi in domeniile de mai jos doar ca este extrem de greu din cauza competitiei acerbe.

Bloguri de stiri
Piata stirilor este saturata de agentii, reporteri si tot felul de oameni din domeniul media, un nou blog de stiri are putine sanse sa reuseasca fara o echipa mare in spate. Un blog de stiri nu poate fi intretinut de o singura persoana (parerea mea) De asemenea, daca nu vii cu un punct de vedere unic publicul nu are de ce sa te citeasca, trebuie sa te gandesti bine la ce sa oferi, ceva ce este diferit de marile surse de stiri de pe internet.

Bloguri despre SEO
Piata este suprasaturata in acest domeniu, este un lucru foarte important in online iar un blog pe aceasta tema scris bine poate aduce foarte mult succes. Insa este greu sa ajungi mai sus, s-a cam vorbit si dezbatut tot in acest domeniu. Aici nu pot sa spun clar daca este bine sau rau sa pornesti un asemenea blog

Bloguri despre Cum sa faci Bani din Blogging
De asemenea un domeniu despre care s-a scris si se scrie permanent, sunt zeci si sute de bloguri in Romania iar in afara sunt zeci de mii. Pentru a avea succes in acest domeniu trebuie sa vii cu ceva total radical.

Bloguri despre Google si alte motoare de cautare
Merge sa publici articole din cand in cand despre motoarele de cautare si ce se mai intampla in marea cursa pentru indexare .
Insa un blog doar despre acest lucru este riscant

Mai sunt domenii saturate, insa acestea sunt cele mai riscante pentru un incepator parerea mea.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 5 Raspunsuri to “Bloguri pe care sa nu le incepi”

  1. Ciprian Borsan spune:

   Sunt sfaturi pentru acei bloggeri care au principal obiectiv profitabilitatea a ceea ce scriu. Oricum, si eu ma afiliez la spusele tale.

  2. zara spune:

   Intradevar, sfaturi pentru cei ce vor sa faca bani din blogging. Pentru cei ce creaza un blog personal pot sa spun sa isi urmeze “vocatia” Nu conteaza despre ce scrii atat timp cat iti place si scrii bine.

  3. mim spune:

   Eu spun ca merge si pentru cei cu bloguri personale dar care vor o masa mare de cititori, nu doar cei apropiati. Sunt de parere ca piata este saturata iar publicul ce cauta aceste subiecte este impartit pe un numar foarte mare de bloguri

  4. Andrei Lefter spune:

   Vorba cuiva care-mi povestea despre banii din blogging: “Pastreaza-ti slujba, cu blogul mori de foame!”
   Nu am scris si nici nu scriu pentru bani. Mi s-a propus o suma, in schimb trebuia sa cedez drepturile asupra blogului si a tot ce am scris si voi scrie vreodata acolo. Nu am acceptat. Am simtul proprietatii foarte dezvoltat. Cum sa scriu ceva si sa nu-mi apartina!? E ridicol! 🙂

  5. mim spune:

   Ei bine nu sunt multi ca tine Andrei, majoritatea ar renunta la bloguri scrise cu sudoare ani de zile pentru o anumita suma. Blogging-ul nu este o activitate din care sa scoti bani foarte multi, niciodata nu a fost menit sa fie asa.

   Cine scoate acum a muncit foarte mult la un moment dat..

  Lasati un comentariu