Amintiri: Rau de la Jocuri

Date September 30th, 2008 (08:49)

Vi s-a intamplat sa vi se faca rau de la PC ? Nu ma refer dupa 16 ore de stat in continuu, ci aproape instant la vederea unui anumit lucru. Eu da.

Imi aduc aminte cand eram mic si jucaus, se intampla un fenomen cu un anumit joc. Se chema Return to Castle: Wolfenstein si se intampla acum multi multi ani dar imi amintesc foarte bine. Pur si simplu nu puteam sa trec de o anumita zona, pentru cine isi mai aduce aminte de acel joc, o mare parte se derula in interiorul unui castel. Ei bine acele decoruri – culori si sunete nu se intelegeau prea bine cu creierul meu. Suna prostesc dar ma lua cu ameteli instant ce intram intr-o anumita zona (motiv pentru care nu am terminat acel joc niciodata).

Totusi eram numai eu ciudat, aveam un prieten care nu putea juca Half Life in singleplayer, aceeasi problema, culori sunete si pozitionarea camerei in joc. De asemenea cunosc multa lume care nu suporta acea “calatorie cu trenul” de la inceputul HL.

De aici tind sa cred ca fiecare om are o slabiciune la o anumita combinatie, este cineva din cei care citesc acest blog care a patit asa ceva ? (din nou nu ma refer la 16 ore de joc 🙂 )

Interesant cum anumite combinatii de elemente pot induce un asemenea discomfort… si e doar un simplu joc..


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Amintiri: Rau de la Jocuri”

  1. diablo spune:

   Si eu pateam la fel cu trebul de la HL :))
   De obicei se intampla asa cand ai un sistem bun audio.

  2. -H- spune:

   Si eu am patit de-astea, in S.T.A.L.K.E.R. – Shadow of Chernobyl, dupa multe ore de joc si oboseala acumulata, dar numai in anumite zone de pe harta.

  3. mim spune:

   Si acum imi pare rau ca nu am terminat acel joc arhaic :))

  Lasati un comentariu