Sfat pentru blog: Sunet

Date September 30th, 2008 (10:00)

Un sfat pentru a nu avea un blog Enervant

Nu inteleg motivul de a pune acele melodii/clipuri care pornesc automat cand intri pe blog. Aceste “facilitati” vin in multe forme culori si combinatii insa au un singur punct comun. Transforma un blog normal in unul foarte enervant.

Nu mi se pare corect sa “obligi” un vizitator sa asculte/vada ceva de fiecare data cand intra pe blogul tau, iar cititorii fideli se vor satura de acea melodie din maxim 2-3 intrari.

Sa nu vorbim de performanta scazuta, pentru un utilizator ce foloseste internetul mobil, acele mici melodii-sunete-clipuri care pornesc automat ingreuneaza foarte mult conexiunea.

Din nou, nu vad de ce ar pune cineva asa ceva pe un blog, este inutil si pueril parerea mea.

Daca doresti sa fii respectat in blogosfera, te rog indeparteaza toate codurile ce fac acest lucru din blog


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Sfat pentru blog: Sunet”

  1. Alexandru Petraş spune:

   eu am cazut odata de pe scaun din cauza unui tampit … pe bune .. va jur … eram intr.o dimineata pe la 7 si citeam presa si ce mai este nou in bloggosfera … din link in link dau peste un satanist care avea un plugin din asta instalat si pac muzica din iad la mine in dormitor … din pacate aveam si boxele cam date la maxim. 🙁

  2. gica pluta spune:

   ce seamana favicon-ul de la blogul tau cu bug-ul asta: http://www.multidmedia.com/support/bugs/?action=search&search=&status=Pending

  3. mim spune:

   da, este exact ala , nu am un favicon custom.
   Voi lansa unul custom in curand

  Lasati un comentariu