Apple o companie comunista

Date October 30th, 2008 (17:05)

Compania Apple este versiunea moderna a comunismului.

Da, spun acest lucru si imi asum responsabilitatea (se stie ca Apple ataca orice si oricine prezinta produsele sale intr-o lumina negativa) si este adevarat.

Nu conteaza ca esti un fan al acestui brand si ca ai tatuat pe fund celebrul mar, trebuie sa reconosti ca Apple este comunist. Politica inchisa care o duce, mana de fier cu care fiecare aplicatie este controlata si respinsa pentru ca seamana cu ceva deja existent si in general agresivitatea de a tara prin noroi orice organizatie/persoana care incearca sa prezinte obiectiv un produs face ca Apple sa castige onoarea de a se reprezenta comunismul modern

Ca sa dau un mic exemplu, Apple a respins orice alt browser de a intra in iPhone App Store pe motivul ca acele aplicatii incearca sa duplice Safari. Deci trebuie sa folosim acel browser de rahat doar ca este creat de ei, iar o bunatate de browser ca Opera Mobile nu are loc.

In acest fel Apple poate controla preturile iar profiturile raman in-house

Apple, o companie Comunisti nenorociti.

Imi cer scuze pentru reactiile violente dar am o profunda ura pentru aceasta companie si pe politica sa


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 4 Raspunsuri to “Apple o companie comunista”

  1. Adevarul despre produsele Apple | iron mim - Blog pentru Bloguri spune:

   […] si am spus ca Apple este o companie comunista […]

  2. Sebastian spune:

   Regula nr.1 în jurnalism/blogging: documentarea. 🙂
   http://www.edibleapple.com/opera-mini-browser-was-never-submitted-to-iphone-app-store/

  3. mim spune:

   Stiu ca nu a fost creata niciodata Opera pentru iPhone, dar daca ar fi nu ar intra in app store.
   Pot sa enumar zeci de aplicatii create si respinse pentru acest telefon, printre care un RSS reader mai bun, un soft de modificat poze si o aplicatie de podcasting (Podcaster)

   Am scris acest post cu un articol tot din DIGG gasit in care se oficialii Opera spuneau clar ca nu au creat asa ceva. (nu il mai gasesc acum) insa am considerat ca e datoria mea sa scriu despre aceasta posibilitate

   Nu stiu, mie imi place sa traiesc intr-o lume unde pot sa folosesc ce vreau.. Nu imi place aceasta dependenta creata artificial de aplicatiile lor..

  4. Andrei spune:

   Nu sunt foarte mare fan Apple, dar nu cred ca poti lua un laptop cu performantele (cel putin declarate) ale noului powerbook unibody la 1/3 din pretul powerbook-ului. Vorbim de Apple si de Safari, de ce nu de Microsoft cu ultima “IE” vulnerability? Daca ai luat Iphone pentru ca e “trendy”, si nu pentru functionalitate – vezi posibilitatea de a instala programe – nu trebuie sa te plangi ca nu poti instala orice. Cand achizitionez un computer, ma gandesc si la ce il voi folosi, adica ce softuri voi avea nevoie;
   Fara sa te superi, a propos de upgrade-uri, la calculatoare se poate aplica bancul cu cei care isi cumpara masini: unii isi iau masini ca sa le conduca, altii ca sa le surubareasca (upgradeze, tuning, cum vrei sa-i spui).
   Numai bine

  Lasati un comentariu