Sfaturi pentru Blog – Ritm

Date August 1st, 2008 (19:46)

Un blog inseamna ceva regulat , un site in care lucrurile se schimba destul de des si are o activitate destul de ridicata. Acest lucru diferentiaza un blog de un website static

Un blogger trebuie sa aiba aceasta stare de spirit , trebuie sa fie constient ca trebuie sa scrie .

Nu trebuie sa te sperii de afirmatiile de mai sus , doar un singur lucru trebuie sa stii . Pentru a crea un blog de succes trebuie sa fii activ. Insemnarile pe blogul tau trebuie sa “vina” regulat , nu conteaza ca scrii zilnic saptamanal sau o data la doua saptamani , cititorii tai trebuie sa vada ca tu esti acolo , ca nu ai plecat in lume si ca inca esti langa ei .

Incearca sa iti impui un ritm , o rutina ca in fiecare zi sa scrii ceva . Atentie , nu trebuie sa scrii doar de dragul de a scrie si in stilul ” lasa sa fie acolo ” . In fiecare zi poti sa iti rezervi 10 – 20 de minute in care sa stai si sa scrii despre ceea ce intereseaza , sa scrii ceva pentru publicul tau tinta ( nu uita sa mentii nisa pe care ai pornit cu blogul )

Daca trebuie sa pleci undeva in vacanta sau pur si simplu nu poti sa scrii pe blog o perioada , anunta acest lucru pe blog , cititorii tai trebuie sa stie acest lucru. In acest fel vei crea un sentiment de incredere iar blogul va fi un punct comun intre tine si cititorii tai . Stai linistit , cand te vei intoarce ei vor fi tot acolo , te vor astepta pentru ca au stiut unde ai fost si perioada de inactivitate .

Un blog trebuie alimentat zilnic aceasta este recomandarea ironmim


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Sfaturi pentru Blog – Ritm”

  1. Dan Terteci spune:

   Mi-am permis sa te aduc in blogroll, din cauza/datorita principiilor de la “abaout”.

  2. mim spune:

   Buna,
   te-am adaugat si eu in blogroll , cum am mai spus imi place blogul tau

  Lasati un comentariu