Atitudinea Pozitiva creste Motivatia Profesionala

Date October 26th, 2008 (08:03)

Ai auzit vreodata pe cineva spunand că atitudinea este totul?

Dacă da, s-ar putea să ştiti că este adevărat. In realitate poate fi dificil sa fii pozitiv tot timpul, atitudinea optimista a fost legată de multe lucruri, inclusiv o sănătate mai bună. Medicii vor spune că pacienţii care sunt optimişti cu privire la un tratament sunt cei care se vor recupera mai repede decât cei care sunt pesimişti. O minte pozitiva poate realiza unele lucruri nerealiste, lucruri care se credeau a fi imposibile. Trebuie doar sa crezi.

O atitudine pozitivă vă poate ajuta să construiti relaţii puternice, precum şi motivarea echipei in care activezi.

Cateva sfaturi pentru a avea o atitudine pozitiva in viata

1. Trezeste-te frumos

O zi productiva incepe chiar de dimineata. Dacă doriţi să aveti o atitudine cat mai pozitivă, asiguraţi-vă că va treziti într-un mediu cat mai calm. Persoanele care au copii ştiu prea bine că acest lucru poate fi dificil.

2. Nu va grabiti

Când oamenii se grabesc dimineata fie spre munca fie spre scoala au tendinta de a deveni stresati si pesimisti in legatura cu ziua respectiva. Planuiti inainte, trezirea sa se faca mai devreme, nu trebuie sa va incepeti ziua pe un ton alert. Veţi fi mai motivaţi, în general, dacă aveti suficient timp pentru a realiza sarcinile zilnice.

3. Mănâncă Masa de prânz

Oamenii care pretind că sunt nemotivati sunt adesea cei care mananca prost, nu fac miscare si lucreaza peste 50 de ore pe săptămână. Când nu ai grijă de tine, este dificil să rămâi pozitiv şi motivat. O masa buna la pranz iti poate da energia sa lucrezi intreaga eficient zi.

4. Socializa cu prietenii

Relaţiile personale influenteaza foarte mult moralul unei persoane. Nu uitati sa va faceti timp sa socializati, este un pas important pentru a ramane cu o gandire pozitiva.

4. Influenta MassMedia

Stirile de zi cu zi pot deprima o persoana foarte usor. Dupa cum stim cu totii peste 75% din tot ce este prezentat la TV este legat de evenimente dramatice. Nu are rost sa enumeram, un ochi la stirile de la ora 5 si ne lamurim complet. Încercaţi sa limitati acest tip de influenţă şi gandirea va fi mult mai pozitivă

După cum puteţi vedea, există multe lucruri pe care le puteţi face pentru a păstra o atitudine pozitivă pe parcursul unei zile. Modificari minore de comportament care au un impact major asupra calitatii vietii. Cu totii ne dorim multe lucruri de la viata insa depinde doar de noi sa le realizam

O zi placuta in continuare


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Atitudinea Pozitiva creste Motivatia Profesionala”

  1. Distractia la birou | iron mim - Blog pentru Bloguri spune:

   […] sa fim relaxati si cu o gandire pozitiva in mediul unde lucram Tags:clip, munca, relaxare, […]

  2. elena spune:

   As dori sa stiu daca mai pot gasi si alte articole la fel de intersante ca aceste si daca exist o modalitate de a lua legatura cu autoru?

  Lasati un comentariu