Telefoanele 3G si Internetul Scump

Date November 26th, 2008 (12:36)

De ce sarim in sus de bucurie cand aflam ca telefonul X a fost lansat si are suport 3G ?

De ce tipam si aratam cu pumnul la divinitate cand telefonul Y a fost lansat fara 3G ?

Acesta este un comportament ce a migrat in Europa din US, o noua chestie care este ok in acel colt al lumii dar absurda in Romania. In US internetul mobil este foarte ieftin, internetul mobil este preferat retelelor wireless iar un telefon care are WiFi si NU are 3G nu va avea prea mare succes.

In Romania treburile stau altfel, internetul mobil 3G este scump, iar acoperirea este de cele mai multe ori doar in orase. Vad foarte multa lume care isi cumpara un telefon doar pentru ca are 3G si are impresia ca il va ajuta in viata. De foarte multe ori vei lua un telefon, vei aplica setarile de internet, vei naviga si te vei bucura de viteza 3G (este foarte apropiata de cea WiFi) si dupa 1-2 luni vei renunta cand vei realiza suma obscena care trebuie sa o platesti pentru acest “lux”

Eu spun sincer, mi-am cumparat telefon DOAR pentru WiFi, posibilitatea de a naviga gratuit din restaurante/institutii publice/chiar si la munte este geniala. Folosesc si reteaua 3G atunci cand chiar am nevoie insa moderat.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Telefoanele 3G si Internetul Scump”

  1. Kesepian spune:

   Întrebare: Cât costă internetul mobil 3g la noi? Pură curiozitate.

  2. elena spune:

   CHIAR OARE CAT COSTA ,INTERNETUL MOBIL 3G ?
   PANA IN 2O15 …CINE STIE DESPRE CE INTERNET O SA MAI AUZIM !

  Lasati un comentariu