Din nou despre Hosting

Date October 27th, 2008 (19:27)

De ce continua sa existe companii de Hosting care dau tepe? De ce internetul este plin si in 2008 de companii mediocre de hosting ce ofera foarte putin la un pret foarte mare?

O intrebare care imi apare in minte in fiecare zi si nu imi pot explica de ce oamenii prefera sa plateasca pentru un servicu foarte prost. Multi nu se uita in statistici, daca siteul merge cand intra ei pe el considera ca totul este ok, eu bine nu. Multi nu au idee de cate ori a cazut serverul lor sau cat downtime real au avut.

Peste tot vezi acea sigla de 99.5 sau 99.7 % uptime, sa fim serios numai eu cunosc 4 provideri de hosting ce au dat copy-paste la cod (este o poza doar). Si totusi aceste companii de hosting exista, au clienti si vor continua sa faca zile negre oamenilor nestiutori.

Nu doresc sa dau nume insa si internetul romanesc este plin de asemenea abominatii. Bloggeri aveti grija unde va gazduiti munca.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Din nou despre Hosting”

  1. Etherfast spune:

   Ar trebui sa dai si nume, sa stim de ce sa ne ferim

  2. Paul spune:

   Ok, foarte adevarat ceea ce spui tu, dar de ce nu dai si niste sfaturi celor “newbie” in domeniu despre cum ar trebui sa se fereasca de aceste “scam-uri”?

  3. mim spune:

   Nu dau nume si nu arat cu degetul deoarece nu sunt in masura sa analizez sistemele din spate.
   Eu analizez doar statistici si vorbesc din prisma durerii persoanelor cu care am vorbit. Nu sunt chiar scam-uri ci servicii slabe supraevaluate.
   Cat despre sfaturi poate voi scrie despre “bad hosting” in articolele urmatoare, nu imi sta in fire sa critic fara motiv

  Lasati un comentariu