Atragerea publicului prin reclame

Date January 28th, 2009 (00:19)

Titlul suna prea bine pentru ce am de spus acum, ma refer la modul in care unele firme isi atrag potentialii clienti prin reclame.

Aceasta problema apare in reclamele text, niciodata nu am inteles de ce ar dori cineva sa aduca oameni pe un site care nu are nici o legatura cu reclama initiala.

Nu vreau sa dau exemple insa consider ca e cel mai prost mod de a cheltui banii, omul cand ajunge sa dea click pe o reclama inseamna ca e interesat de ce scrie (ma refer la reclamele text), daca landing page la acea reclama nu are legatura cu idea initiala inseamna ca ea si-a ratat scopul complet. Rata de conversie in aceste cazuri este extrem de mica si totusi inca vad asemenea reclame.

Acest lucru poate fi tratat si altfel, o firma cu un buget de reclame mare doreste sa isi extinda publicul tinta – inunda piata cu reclame mai mult sau mai putin relevante produsului promovat cu scopul de a mari vizibilitatea. Vanzarea acelui produs nu mai este scopul primar ci introducerea marcii/imaginii in mintea privitorului.

Exista foarte multi oameni priceputi care nu detin fonduri pentru a promova un produs dar si mai multi care au fondurile necesare si nu stiu cum sa promoveze corect si eficient.


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu