Totul devine glossy

Date November 3rd, 2008 (16:06)

De ceva vreme a inceput un fel de curent in lumea IT. Cu fiecare versiune a unui produs lansata interfata este din ce in ce mai lucioasa, mai rotunda si mai colorata. Dintr-un motiv oarecare lumea crede asta inseamna web 2.0

Cand spun produs ma refer la toate aplicatiile care ne pot trece prin cap, de la un banal editor de text pana la un intreg OS. Totul este din ce in ce mai glossy si trebuie sa spun ca am inceput sa ma plictisesc.

M-am plictisit de toate butoanele rosii/mov rotunde si pline de efecte, m-am saturat de efectul oglinda/reflexie din texte si de sunete la fiecare actiune. Trebuie sa evoluam insa trebuie sa exageram atat de mult pe plan vizual ?

Eu nu sunt impresionat de o interfata glossy..


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Totul devine glossy”

  1. Kesepian spune:

   True! Nu ştiu cine au fost primii cu efectul respectiv, dar e o adevărată nebunie cu respectivul efect. Când o să ne săturăm ce-or să mai inventeze?

  2. mim spune:

   nu stiu cine a inventat acel model insa toata lumea il foloseste.

   Ma enerveaza ca s-a ajuns sa ai nevoie de pc-uri din ce in ce mai puternice pentru a rula ultimele versiuni de aplicatii si nu pentru ca sunt mai capabile ci arata mai bile. Interfata suge foarte multe resurse

  Lasati un comentariu