Bani din Blog? fii realist

Date August 6th, 2008 (09:58)

Trebuie sa intelegem cu totii ca a face bani seriosi dintr-un blog este foarte greu. A face bani dintr-un blog este destul de usor insa, chiar si cu 20 de vizitatori unici pe zi tot vei putea strange minim 5-10 $ in adsense pe luna.

Banii seriosi vin cand ai peste 1000 vizitatori unici pe zi, iar venitul din acest blog sa depaseasca minim 400-500 $ pe luna. Ei bine sa ajungi la asemenea sume este destul de greu dar nu imposibil.
Trebuie sa intelegem ca foarte multi se apuca de blogging cu gandul de a face bani, un lucru ce le va afecta performanta si vizunea in ansamblu asupra blogului si publicului tinta. Multi se apuca si multi renunta dupa cateva luni pentru ca sa fim seriosi cu toate ca pare destul de usor, meseria de blogger nu este chiar simpla (doar in ultima vreme au murit 2 sau 3 probloggeri internationali.. motivul ? a cedat inima).
Pentru a duce un blog la nivelul de bani seriosi vei indura foarte mult stres si multe ore de munca. Pare descurajant dar daca iti place vei indura. Fiecare articol adaugat (articol de calitata) te va ajuta pe termen lung, fiecare mod de a promova blogul te va ajuta pe termen lung. In aceasta lume totul trebuie gandit pe termen lung ..

Deci, fii realist, banii nu vor curge de la inceput, nu vei putea acoperi costurile de gazduire ale blogului, dar cu vointa si viziune vei ajunge acolo


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 8 Raspunsuri to “Bani din Blog? fii realist”

  1. alexandru savu spune:

   Nu mai bine mă duc eu la un servici liniştit şi scriu pe blog când am timp ? Ba da.
   Am si bani am şi stabilitate, stres mai puţin.

   Din ce ai scris tu eu îmi imaginez că bloggingul pe bani e ceva dur de tot, stresant ba chiar tb să şi îndur ore de muncă 😀

   Şi totuşi dacă te uiţi la zoso, arhi, etc observi drumul succesului care nu prea e trecut prin nimic dur, stresant.

   Ai nevoie de continuitate, postări dese şi diverse şi poate poate ai priză la public. Asta la o privire foarte superficială.

  2. oana spune:

   Bine spus alexandru, dar tu stii cat timp a petrecut zoso in promovarea acelui blog? Odata ajuns mare nu mai ai nevoie, iti fac altii reclama dar pana acolo e mult de mers…. eu asa cred

   probloggingul este dur si foarte stresant, ma refer la cel adevarat

  3. mim spune:

   problogging inseamna sa stai 8-10 ore pe zi sa lucrezi la blog, nu neaparat sa scrii, daca lumea vede ca un problogger face 4 insemnari pe zi care probabil au durat 1 ora sa le conceapa, trebuie sa constientizeze ca in restul timpului cauta idei sau isi promoveaza blogul.

   Chiar si in Romania, daca ar sta cineva 8 ore pe zi sa invete sa promoveze sa optimizeze si sa construiasca un blog ar ajunge mai mare ca toti care sunt online astazi intr-un an . Asta ar insemna No Job insa..

   Si zoso la vremea lui a muncit foarte mult Arhi la fel . Depinde de ritmul in care doresti sa cresti si pana unde vrei sa ridici un blog

  4. alexandru savu spune:

   Uite de exemplu Arhi a trecut la pro-blogging sau cel puţin aşa spune el când ne-a zis că a renunţat la job pt. blog.

   Mie personal mi se pare un pic riscant. Nu tot timpul ai energia necesară pt. a te devota blogului, documentării, vizualizării de comentarii, etc.

  5. Cristi VADUVA spune:

   Depinde de persoana, la inceput fiecare incepe blogul ca extra activitate. Numai cand ajungi la mii de vizitatori/zi merita sa aloci ore intregi bloggingului. In romania e destul de greu sa te ridici, insa cu putina ambitie poti avea un job iar in timpul liber poti fi blogger. Cand renunti la job pentru a aloca mai mult timp bloggului deja altfel vezi lucrurile – insa e riscant.

   Cel mai bine e sa vezi bloggingul ca o pasiniune si eventual sa fie o sursa suplimentara de venit. Totul se face cu cap si strategii pe termen lung.

  6. mim spune:

   Adevarat, daca pleci cu gandul de a face bani sunt mari sanse sa uiti esenta blogului. Un problogger este mai intai un pasionat apoi un afacerist

  7. Sebastian spune:

   “Afacere” poate fi numită acea activitate care asigură mult peste 500$/lună. 🙂

  8. criterii spune:

   nu cred ca din blogging se pot face bani!Trebuie sa muncesti continuu!

  Lasati un comentariu