Se pot face Bani din Blog in Romania !

Date August 3rd, 2008 (20:31)

Niciodata sa nu aplecati urechea la cei care spun ca un Blog in limba romana nu poate avea success . Nimic nu este mai fals , iar regula internetului este : Poti face bani din orice , Doar trebuie sa investesti destul timp in acel ceva.

Din blogging se pot scoate bani si daca esti decis chiar bani frumosi . Un singur lucru sa tii minte , vei pleca de jos intr-o lume unde concurenta este acerba . Trebuie munca si in special trebuie sa iti placa sa scrii , sa vorbesti si sa iti faci programul dupa blogul tau .

Nu este o munca supra-umana , dar trebuie investit destul timp in el . Banii vor veni de la inceput dar foarte greu si putini , continua si construieste-ti blogul cat mai bine. Un blog serios se construieste in minim 1 an , iar banii seriosi vor veni dupa minim 1 an jumatate . Cand zic serios ma refer la sume din care poti trai . Da , se poate trai din blogging in Romania .

Asa decurg lucrurile in lumea blogurilor , milioane de posturi se publica in lume pe bloguri si mii in RO , progresul este relativ incet si daca nu da norcul peste tine trebuie sa muncesti din greu .

Din aceasta cauza sunt foarte putini bloggeri care fac acest lucru pentru a trai , acel pro blogging .

Un lucru mai doresc sa spun in acest post , un blog in care s-a depus multa munca odata pornit va merge de la sine . Inceputul este greu dar odata ajuns sus vei vedea ca volumul de munca scade destul de mult.

Cineva spunea odata : Daca scrii 15 minute pe zi timp de un an vei avea o carte


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 7 Raspunsuri to “Se pot face Bani din Blog in Romania !”

  1. Corin spune:

   Felicitari pentru blog.Este foarte util.Am invatat multe din el.Bafta in continuare

  2. mim spune:

   Mersi mult Corin !

  3. Blogging pentru marirea vocabularului | iron mim - Blog pentru Bloguri spune:

   […] este o activitate foarte productiva, fie ca faci bani din blogging, fie ca doar socializezi sau pur si simplu iti folosesti timpul intr-un mod constructiv, toata […]

  4. Aradeanu' spune:

   Te contrazic…nu iti trebuie timp mult ca sa ajungi cunoscut in blogosfera…cel mai elocvent exemplu,care imi trece prin minte e BadPitzi,realizatoarea pitzipoanca.org

  5. madalin spune:

   bune sfaturi

  6. Laurentiu spune:

   Buna, am si eu o intrebare, am pus adsense pe http://www.aroganta.ro dar din 10$/zi nu sare. Poate nu e pus cum trebuie sau nu e destul de “sense”?! Daca va pricepeti astept un semn. Merci mult!

  7. rachat de credit spune:

   Is there anymore information you can give on this subject. It answers a lot of my questions but there is still more info I need. I will drop you an email if I can find it. Never mind I will just use the contact form. Hopefully you can help me further.

   – Robson

  Lasati un comentariu