Crima si pedeapsa pentru piratii din China

Date January 2nd, 2009 (07:59)

Am descoperit aici un articol care mi-a redat increderea in omenire.
Cel mai mare sindicat de “pirati software” a primit o lovitura zilele trecute, 11 persoane aflate la conducerea lui au fost condamnate pentru faptele comise.

Piratarea software este o adevarata industrie in zilele noastre, acel sindicat a fost responsabil pentru piratarea aplicatiilor Microsoft (19 produse) in valoare de 2 miliarde de $. Cele 11 persoane au fost condamnate de la 1 an pana la 6.5 ani (cele mai mari sentinte pentru piratarea online in China)

Ce este interesant in acest eveniment este ca pentru a putea aduce in instanta liderii acelui sindicat o intreaga retea de informatori a trebuit creata. Microsoft a jucat un rol important.

O lovitura grea in lumea aplicatiilor “cracuite”, o lovitura necesara. Dar sa nu uitam, unde au cazut 11 vor aparea alti 22. Acele sentinte sunt foarte mici parerea mea, iar cu legile de buna purtare vor iesi cu totii intr-un timp foarte scurt.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Crima si pedeapsa pentru piratii din China”

  1. kesepian spune:

   Pirateria nu va dispărea aşa curând… şi vorba ta, dispar 11 apar alţii 22. Să-nţeleg aceia care fac piraterie crăcuind programele sunt ceva mai deştepţi decât cei care le-au făcut? Mă gândesc că nu oricine putea să facă un crack pentru activarea unui Windows sau validarea lui.. etc

  2. mim spune:

   Iti dai seama ca de aruncat nu sunt, oameni inteligenti, asemenea sume se fac de pe urma unor creiere serioase. Bravo lor, tare eram curios ce s-a intamplat cu banii 🙂

  Lasati un comentariu