Cum te poate ajuta un DMCA

Date November 7th, 2008 (08:46)

Un mod mai ciudat de a afla numele unei piese. Se intampla sa vedem un clip/prezentare ce are o melodie pe fundal. Se intampla sa ne placa foarte mult acea melodie si se mai intampla sa cautam acea melodie saptamani intregi.

Ei bine asa am patit eu acum jumatate de an cand am vazut o prezentare a unui Ford Mustang iar pe fundal era o melodie ce avea sa ma bantuie luni intregi. Am intrebat in stanga si in dreapta, dar ironia este ca putina lume doreste sa te ajute in mediul online.

Pana la urma am reusit sa pun mana pe acea prezentare si a luat calea YouTube, poate poate o recunoaste cineva. Lunile au trecut iar eu am uitat de acea prezentare si de melodie.

In cursul zilei de ieri primesc un mail de la YouTube cum ca un clip urcat de mine a fost dat jos din motive de copyright, era acea prezentare si datorita modului de functionare al acestor procese DMCA au fost obligati sa imi spuna cum se chema acea melodie de pe fundal (plangerea era legata de ea)

Daca sunteti curiosi melodia este: Had Enough – Breaking Benjamin si poate fi ascultata aici

Dupa mai mult de jumatate de an am aflat cum se chema acea melodie cu ajutorul unui DMCA, Youtube si multa rabdare.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Cum te poate ajuta un DMCA”

  1. Kesepian spune:

   Ce nasol că ai aşteptat atâta timp ca să descoperi melodia respectivă… N-am păţit încă până acum să stau atât de mult. Am ascultat melodia. E beton!

  2. mim spune:

   Uitasem total de acel clip 🙂 insa m-am bucurat nespus cand am vazut numele piesei in acel mail

  Lasati un comentariu