De ce nu am incredere in GMail Backup ?

Date November 8th, 2008 (07:36)

O aplicatie care are ca scop “salvarea” continutului unei casute de mail (gmail). Suna bine, un mod de a te asigura ca nu vei ramane peste noapte fara mailuri… si totusi de ce nu am incredere in aceasta aplicatie ?

Nu imi place cum arata, se potriveste ca nuca in perete cu look-ul Google.
GMail Backup are un aer de aplicatie scrisa de doi tineri in liceu pentru a afla parole, nu as putea niciodata sa imi pun la bataie contul de mail in asa ceva. Repet, este o parere personala, poate sunt si oameni multumiti de “pachet”

In incheiere, trebuie sa spun nu pot dormi linistit stiind ca folosesc o aplicatie inca neterminata ajunsa la a 7a incercare…. care mai are si greseli in descriere

This is the seventth pre-final release

Aveti grija mare cu aceste aplicatii online menite sa va usureze viata, unele sunt curate altele mai putin. Prefer sa merg pe calea sigura, prefer sa folosesc un numar cat mai redus de aplicatii 3rd party in viata de zi cu zi.


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “De ce nu am incredere in GMail Backup ?”

  1. Kesepian spune:

   Nu ştiam de acest 3rd party… Ideea este că şi dacă aş pierde conţinutul adresei mele de email, n-aş avea după ce să plâng, căci nu obişnuiesc să ţin chestii valoroase. Ce alte 3rd partyuri foloseşti tu la gmail? Şi eu sunt fan gmail.

  2. mim spune:

   Ma refeream la aplicatii 3rd party in general, la gmail nu folosesc nimic ajutator in afara de un client de mail (nici nu stiu daca sunt alte utilitare…).
   Faza este ca am auzit prea multe povesti horror legate de parole compromise ce a dus la domenii transferate fara stiinta proprietarului. Odata ce o persoana are acces in mailul tau poate afla o gramada de informatii sensibile.

  Lasati un comentariu