Despre idei si un nou inceput

Date September 3rd, 2008 (08:27)

Fiecare zi este un nou inceput. Considera o noua zi o noua oportunitate si o noua sansa de a reusi.

Dimineata cand stai la o cafea, fie in masina fie la birou sau cu sotia/prietena in pat, incearca sa iti faci un plan pe ziua curenta. Gaseste modalitati de a fi eficient, de a termina munca in asa fel incat sa ai timp liber pentru familie/distractie.

Nu conteaza in ce domeniu lucrezi este important sa pleci cu forte proaspete, sa fii eficient si relaxat. In special daca activezi intr-un domeniu unde ideile sunt baza este bine sa incepi fiecare zi cu dreptul. In blogging in fiecare zi trebuie sa aloci timp creatiei. Ideile(bune) nu vor veni niciodata intr-un mediu inchis-stresat-arhaic. Ideile bune trebuie coapte si trebuie chemate.

Deci, dimineata cand stai la o cafea cheama aceste idei, relaxeaza-te si pregateste-te pentru o noua zi minunata.

Seara cand te retragi acasa din nou aloca putin timp pentru gandire, analizeaza evenimentele zilei si daca poti extrage invataturi/idei din ele. Nu le prelucra atunci, ele trebuie notate pentru a nu fi uitate si le vei analiza cand esti odihnit. Nu aborda un subiect nou cand esti obosit.

O idee bine coapta merita tot timpul din lume


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Despre idei si un nou inceput”

  1. ELENA spune:

   EXCELENT PUNCTAT.
   Timpul este limitat.O idee buna nu valoreaza nimic daca nu este urmata de fapta,iar fara cunostinte succesul este o loterie.

  2. mim spune:

   Asa este, nu ai cum sa reusesti daca nu incerci

  Lasati un comentariu