Cum sa pornesti primul tau blog

Date August 1st, 2008 (12:42)

Daca esti chiar la inceput , primul tau blog si doresti sa aduci rapid trafic , uite cateva sfaturi

Cu totii am fost la inceput (cu primul site) si stim cat de greu este pana te ridici de jos . Nu esti indexat de motoare , nimeni nu are link catre tine si nimeni nu stie numele siteului tau .

Ce trebuie sa faci ?

 • Postezi mesaje pe forumuri

De exemplu , daca blogul tau este despre vanatoare , intri pe Google si cauti “Forum Vanatoare” . Vor fi multe rezultate , din ele sa iti alegi cateva forumuri pe care sa te inregistrezi ca utilizator . Asigurate ca in acele forumuri poti sa iti creezi propria ta semnatura in care sa pui un link catre blogul tau. Ei bine te apuci sa vorbesti cu lumea pe acele forumuri , fiecare topic si fiecare raspuns va conta ca un link catre blogul tau .
Vei fi indexat in cate va zile (chiar si in acea zi) dar cel mai important vei aduce trafic direct din forum catre blog .

Posteaza in fiecare zi timp de o saptamana pe acele bloguri si vei vedea cum traficul creste si siteul tau devine incet incet vizitat .

Ca o nota , deschide topicuri bune , ca ceilalti utilizatori / vizitatori sa vada ca esti serios nu doar faci spam

 • Comenteaza pe alte bloguri

Intra pe alte bloguri si pune comentarii de calitate , de asemenea fiecare comentariu va conta , ceilalti vizitatori vor vedea un link catre blogul tau. Daca dai dovada de seriozitate poate reusesti si un link-exchange . Comenteaza pe cat mai multe bloguri timp de o saptamana si vei vedea rezultate cu siguranta

 • Spune la toata lumea

Un sfat destul de evident , anunta pe toata lumea ca ai inceput un blog . Este un inceput bun pentru a te obisnui sa vorbesti cu publicul despre blogul tau , sa fii capabil sa il descrii in cateva cuvinte si sa aprinzi interesul doar din vorbe

Sfaturile sunt bune in orice situatie , dar toate se bazeaza pe continutul acelui blog , nu este greu sa aduci oameni , este mai greu sa ii faci sa revina . Asa ca urmeaza aceste tehnici de aducere a traficului numai dupa ce ai acumulat un pic de content de calitate , tot timpul trebuie sa te pui in pozitia lor , trebuie sa aiba ce vedea pentru a reveni .


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 9 Raspunsuri to “Cum sa pornesti primul tau blog”

  1. Cum sa aduci mai multi vizitatori pe blog | iron mim dot com spune:

   […] Intra pe forum . Te inscrii pe forumuri care au aceeasi tema cu blogul tau si incepi sa interactionezi cu ceilalti utilizatori. Nu uita sa iti pui in semnatura un link catre tine […]

  2. elena spune:

   Am ajuns pe acest blog …si surpriza !Aici am gasit tot ceea ce vroiam sa stiu .Aceste informatii le consider k fiind de mare valoare pt. incepatori si nu numai.Eu nu am un blog ,dar de mult timp ma straduiesc sa aflu informatii exacte ….si am gasit. VREAU SA MA SI ABONEZ LA RSS. Acum stiu unde o sa revin …

  3. mim spune:

   mersi mult pentru vorbele frumoase elena!

  4. madalin spune:

   mersi mult. am aflat ce trebuia sa stiu .

  5. alexton spune:

   merci,si eu am aflat ce trebuia sa stiu….sper sa intre si la mine sa-mi citeasca micile poezioare cativa cititori pe alexton-alex.blogspot.com………bye,bye…..

  6. madalin spune:

   am reusit acum cateva sa-mi fac blog blog dar pana acum cateva zile nu stiam cum sa fac sa aduc mai multi cititori pe http://blidarumadalin-catalin.blogspot.com. multumesc mult pentru sfaturi.

  7. Ion Beuca spune:

   Multumesc mult pentru sfaturi. In mod cert o sa-mi fie folositoare.

  8. mim spune:

   Foarte bine, bafta in continuare

  9. alexton spune:

   acum stiu ce am de facut,mersi MIM!

  Lasati un comentariu