Dimineata si toate gadgeturile care ne ajuta

Date October 8th, 2008 (07:19)

Te culci tarziu cu toate ca stii ca trebuie sa te trezesti dimineata la prima ora, mai rau este ca trebuie sa si gandesti de la prima ora. O inconstienta normala a oamenilor tineri.

La fel si eu, dupa 4 zile de pauza am realizat ca astazi trebuie sa ma trezesc la 06.45 AM pentru job. Toate bune si frumoase numai ca ora la care m-am culcat imi ofereau doar 4 ore dulci de somn. Nu iti dai seama de importanta unor gadgeturi pana cand nu iti sar in ajutor si te scapa de probleme.

In aceasta dimineata a fost o alianta serioasa a telefoanelor cu al meu laptop, o alianta ce urma sa ma trezeasca. Au inceput o serenada, zapp-ul a fost primul care a inceput sa ma strige, apoi un telefon Nokia care era inchis a facut efortul sa se aprinda sa ma anunte  ca se apropie ora 7. Intr-un final si al meu laptop a  facut auto-boot direct in linux iar Audacious + Vibe FM s-au asigurat ca nu mai doarme nimeni in casa.

Cu toata tehnologia din casa ce a pus umar la umar sa finalizeze marea provocare tot prietena mea a ajuns sa ma trezeasca din somnul cel dulce 🙂


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 3 Raspunsuri to “Dimineata si toate gadgeturile care ne ajuta”

  1. Calin spune:

   Nu exista gadget mai bun pe lumea asta ca prietena 😉 (desi uneori poate nu te trezeste ci mai mult te adoarme, insa e gadget multifunctional)

   Mult succes !

  2. mim spune:

   🙂 ai dreptate, un gadget multifunctional foarte imprevizibil

  3. Alexandru Petraş spune:

   eu am un telefon de 9 $ care face toata treaba … daca as sta in baza prietenei mele ar trebui sa spun adio job-ului.

  Lasati un comentariu