Jocuri. De ce oare?

Date August 29th, 2008 (13:22)

De la o vreme am observat un tic la persoana mea.

Imi place sa citesc noutati despre jocurile mele preferate de cand eram eu baiat tanar 🙂 (Starcraft, Warcraft , Diablo) dar daca ar fi sa ma apuc de jucat probabil ca in 10 minute as renunta.

Imi place sa fiu inca in acel univers, macar cu gandul, posibilitatile de a pierde prea mult timp jucand sunt rare. Sunt si voi ramane un fan al acestor jocuri poate doar cu gandul..

Imi place sa cred ca ma voi reuni o data, poate la munte, cu vechea mea trupa de gaming, sa “o ardem” ca in vremurile vechi. Acest lucru este din ce in ce mai indepartat, cu totii lucram, cu totii avem probleme si cu totii suntem in goana catre ceva.

Ma gasesc citind in fiecare zi noutati despre lansarea Diablo3, ce s-a mai adaugat, ce s-a scos. Stiu ca va aparea prin 2010 dar oare voi apuca sa il joc? Probabil ca da dar foarte putin. Asa cum se pune praful pe cutia originala de D2 asa se va pune si pe cea cu D3.

Cunosc multe persoane in pozitia mea, fiecare cu pasiunile de cand era copil, fiecare visand la acea simplitate, cand totul era alb sau negru.. mergi la scoala sau la terasa… samd

Asa este natura umana, suntem liber dar oare chiar suntem?


Articole Similare
  • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

  • Lasati un comentariu