Mai ce de rahat ..

Date March 18th, 2008 (23:50)

Ce de rahat este “blogosfera” romaneasca . Intradevar e o blogosfera , o mana de oameni ce zic ceva si o masa de oameni ce preiau si redau .

Zice un prost ceva  , si alti 20 de prosti redau fara a contesta. Unul zice ca apa e verde , si repede sar 20 de papagali sa ii confirme . Nu dau nume ca nu are rost . Se poate observa usor acest fenomen intrand pe maxim 10 bloguri la intamplare . Toti se cred mari scriitori . Bravo Baieti

Daca asta e blogging  .. eu nu stiu ce  sa mai zic ..

Acest blog nu e “vechi”  ca altele , dar am mai multa experienta in acest domeniu  ca 75% din aceasta “Blogosfera” termen inventat pentru a denumi fenomenul de turma din Romania .

Aruncati un ochi in afara tarii pentru a vedea cum se face adevaratul blogging , greilor


Articole Similare
 • Cele mai Populare 15 Articole din ironmim dot com

 • 2 Raspunsuri to “Mai ce de rahat ..”

  1. sorin spune:

   Ai mare dreptate. Recunosc ca uneori si eu imi aleg o tema comuna. Nu preiau copy paste la stire….poate a fost asta la primele 2-3 articole….dar nu e bine

  2. sunrise221 spune:

   poi..zic asa: blogu meu nu are neaparat un subiect [sper ca inca se chiama blog]
   l-am creat din dorinta de a scrie..sunt foarte la inceput si deocamdata scriu doar pentru mine..asta poate si pentru ca nu am foarte mult timp pentru el si in mare parte creatile mele raman pe hartie, dar sa nu ma indepartez de subiect…asta cu copiatu..e cam ceva in genu”arunca’te si tu de pe bloc ca si eu o fac zilnic”..consider ca originalitatea este , sau ar trebui sa fie, punctul forte al unui blog bun..pentru ca daca nu aduci nimic nou, nimic original nu ai sa te alegi decat cu niste amarate de views’uri , nu cu prieteni..ai sa te alegi cu vre’o eticheta neplacuta si ai sa te intrebi de ce..

  Lasati un comentariu